EUR: 333,68 Ft
CHF: 305,35 Ft
2019. szeptember 23., hétfő
Tekla, Líviusz

Program

Simon Kornél: Édesanyám előre tudta, hogy beteg leszek

Simon Kornél betegen csinálta végig A Nagy Duett döntőjének első adását. A színészen ugyan nem látszott, de torokgyulladással küzdött az egész heti felkészülés és a vasárnap esti élő show alatt is.

– Édesanyám a múlt heti adás után felhívott és azt mondta, “furcsa vagy nekem fiam, vigyázz, mert beteg leszel” és így is lett. Látta rajtam, hogy gyengébb vagyok, mint szoktam. Két nappal később valóban lebetegedtem. Begyulladt a torkom, lázam nem volt, csak a tünete, izomfájdalom, levertség, fáradtság ami még kellemetlenebb – mondta Kornél a Lokálnak. – Jövő hétre kikúrálom magam, szerencsére rengeteg dolgom van a színházban is és A Nagy Duett is folytatódik, sok energia kell, de nem panaszkodom, mert minden percét élvezem annak, amit csinálok.


Fotó: Cser Dániel

Kapcsolódó Cikkek

 • Jön a Tudományok Fővárosa!

  Jön a Tudományok Fővárosa!

  Elképesztő robotok, hightech drónok, AR- és VR-technológiák és a jövő járművei – ezek és még rengeteg más tudományos fejlesztés várja az érdeklődőket az idén már harmadik alkalommal megrendezett Tudományok Fővárosán.

 • Budapestre jön a QUEEN SYMPHONIC

  Budapestre jön a QUEEN SYMPHONIC

  Először Magyarországon a QUEEN SYMPHONIC! Végre a hazai közönség is élőben élvezheti a Queen legnépszerűbb slágereit a WestEnd-en évek óta nagy sikerrel futó előadás keretében.

 • Október 13-án újra ingyenes Fitbalance az Arénában

  Október 13-án újra ingyenes Fitbalance az Arénában

  Újra megnyitja kapuit október 13-án a sportolni vágyók előtt Magyarország legnagyobb sport- és életmód fesztiválja, a Fitbalance. Nyolcezer négyzetméteren minden az egészségről szól majd a Papp László Budapest Sportarénában: közel 100 edzővel, 50 kiállítóval, 8 különböző mozgászónával és több mint 100 izgalmas programmal várják az érdeklődőket a szervezők.