EUR: 323,09 Ft
CHF: 287,20 Ft
2018. december 11., kedd
Árpád, Árpádina

Belföld

Soros György is feltűnt Bayer Zsolt és a liberálisok vitáján – Videó!

Soros György papírmasé figurája is feltűnt Bayer Zsolt publicista és a liberálisok, köztük Gulyás Márton baloldali aktivista vitáján egy budai sörözőben.

A Tabánban adott egymásnak vitarandevút a Magyar Idők publicistája, Bayer Zsolt és a liberális ellenzék több alakja (köztük a kormányellenes tüntetések balhétól sem visszariadó vezéralakja, Gulyás Márton), akik hétfőn 11 órakor találkoztak egy budai sörözőben.


Fotó: Lokál

A találkozó azt követően szerveződött, hogy a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) kávézni hívta Bayert, miután az újságíró úgy fogalmazott: „ha még egyszer ezek vagy ilyenek megjelennek a Parlament épületében, és ott megzavarják a munkát, akkor úgy kell őket kivágni, mint a macskát sz.rni”, illetve „ha a taknyukon és a vérükön kell őket kirángatni, akkor a taknyukon és a vérükön”. Tette ezt azután, hogy a TASZ aktivistái megzavarták egy országgyűlési bizottság munkáját.

A 888.hu élőben közvetíti a vitát.


Posted by 888.hu on Montag, 15. Mai 2017

Bayer elfogadta a meghívást, de más vendégeket is hívott. A Bayer szerint hozzá hasonlóan erős hangnemet megütő ellenzékiek közül Gulyás Márton fogadta el a meghívást, míg a Bayert feljelentő Szél Bernadett (LMP) is jelezte érkezését, akivel Bayer azt kívánja megvitatni, rajta kívül kit kellene még feljelenteni a magyar közéletben.

A találkozó előtt feltűnt Soros György papírmasé figurája:

Posted by 888.hu on Montag, 15. Mai 2017

 

A vitáról szóló percről percre tudósítást itt követheti.

Kapcsolódó Cikkek