EUR: 322,76 Ft
CHF: 285,76 Ft
2018. december 13., csütörtök
Luca, Otília

Belföld

Soros tönkretenné Magyarországot

Soros György destabilizálni akarja egész Európát is, Simicska Lajos megvette a Jobbikot, a mostani kormány pedig az elmúlt negyedszázad legsikeresebbike Magyarországon – többek között ezekről beszélt Kubatov Gábor, a Fidesz alelnöke a Magyar Időknek.

Kubatov Gábor a Fidesz alelnöke és a Ferencvárosi Torna Club elnöke /Fotó: Keresztesi Balázs

– Sorosnak az a terve, hogy zavargásokat generáljon, destabilizálja a politikai helyzetet nemcsak Magyarországon, hanem idővel egész Európában. Elég csak körülnézni a környező országokban: Albánia, Koszovó, Macedónia. Albán ellenzéki politikusok arról beszélnek, hogy a miniszterelnököt gyakorlatilag Soros György jelöli ki és tartja el, a családjával együtt. Azt se felejtsük el, hogy egyszer már úgy odavert az angol fontnak, hogy majdnem térdre kényszerítette az Egyesült Királyságot – mondta Kubatov Gábor, aki szerint  CEU-ügyben is világossá vált, hogy ki az, aki ­Soros oldalán áll. Hasonló a civil szervezetek ügye vagy a migráció kérdése. A TASZ, a Helsinki Bizottság és a Trans­parency International mára már a függetlenség látszatára sem ad, és a velük szövetséges pártok is a Soros-féle rémálomvilágot támogatják.


Simicska Lajosról szólva Kubatov azt mondta: az lehet Magyarország egyik legnagyobb korrupciós ügye, hogy egy nagyvállalkozó meg tud venni egy komplett pártot, szőröstül-bőröstül. Szavai szerint Simicska is kijelentette:  számára a Jobbik a legszimpatikusabb párt, a jobbikosok pedig cserébe a parlamentben ki sem merik ejteni Simicska Lajos nevét.

Kubatov arról is beszélt, hogy meggyőződése szerint a mostani az elmúlt 25 év legsikeresebb kormánya Magyarországnak.


Kapcsolódó Cikkek