EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 16., vasárnap
Etelka, Aletta

Külföld

Sörözve mészárolt egy férfi az USA-ban

Több embert megsebesített, egyet pedig megölt egy lövöldöző vasárnap San Diegóban, az Egyesült Államokban, s miközben az egyik kezében a fegyvert tartotta, a másikkal sört ivott.

A KFMB-TV helyi tévécsatorna jelentése szerint a férfi egy társasház úszómedencéje mellett nyitott tüzet az emberekre.


Egy szemtanú szerint a férfi a medence mellett ült, sörözött, és a másik kezében lévő fegyverből tüzelt. A házban lakó szemtanú azt is elmondta, hogy a lövöldöző a rendőrökre is tüzet nyitott, ezért végül agyonlőtték.

Shelley Zimmerman helyi rendőrfőnök az incidens után sajtótájékoztatón ismertette a részleteket. A 49 éves Peter Selis hét embert lőtt meg, egyikük a kórházban belehalt sérüléseibe. Több sérült állapota is válságos. Zimmerman tudatta: először egy rendőrhelikopter ért a helyszínre, és a pilóta azt jelentette, hogy több sérültet lát, és a feltételezett elkövető is a helyszínen van, és úgy tűnik, újratölti fegyverét.

A helyszínre érkező három rendőr agyonlőtte a gyanúsítottat, miután a férfi rájuk emelte nagy kaliberű fegyverét – mondta el Zimmerman.

A rendőrség úgy tudja, Selis is az épületben lakott, de azt egyelőre nem tudták kideríteni, hogy miért kezdett lövöldözni.

Kapcsolódó Cikkek