EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 15., szombat
Valér

Egyéb XVII.kerület

Sulikezdésre kész a Ferihegyi út

Augusztus végén átadjuk az új Ferihegyi utat, Rákoshegy megszabadul az átmenő forgalomtól − írta közösségi oldalán Riz Levente polgármester a múlt héten. Ezzel megkezdődött a Ferihegyi út meghosszabbításának második üteme. Ennek során az út eléri a Bélatelepi utat.

A városrész vezetője azt írta, a fejlesztés eredményként a Baross utca észak–déli irányú átmenő forgalma áthelyeződik a lakott területet elkerülő új útszakaszra, Rákoshegy megszabadul a fokozott közúti zaj- és környezeti terheléstől, javul a városrész lakóinak életminősége. A munkálatokat augusztus végére, iskolakezdésre fejezik be.

A múlt héten kezdődtek a munkák (fotó: Riz Levente facebook oldala)

(fotó: Riz Levente facebook oldala)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.