EUR: 322,22 Ft
CHF: 285,10 Ft
2018. december 19., szerda
Viola

Belföld

Szavazzon! Melyik magyar szépség legyen a Wizz nagykövete?

Egészen különleges szavazást indított el a Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága. A 4. WIZZ Nagykövet Program nyilvános online szavazás végén kiderül, ki képviseli majd a légitársaságot két éven keresztül. Hazánkban az utolsó megmérettetésen kilenc gyönyörű lányra teheti le bárki a voksát.

A Wizz Air utasai és online követői június 9-én délig szavazhatnak a Wizz Air Facebook-oldalán elérhető alkalmazás segítségével, melyben 83 döntőbe jutott jelölt közül választhatják ki minden ország nagyköveteit. Három nagykövet képviseli azokat az országokat, ahol a Wizz Air több bázist is működtet, míg az egy bázissal rendelkező országokból két-két nagykövetet választanak. Magyarországon nyolc budapesti és egy debreceni jelölt jutott döntőbe.


Láthatóan Szonja, Eszter, Dominika, Erika, Ivett, Zsanett, Nikolett, Eszti és Anna már most büszkék lehetnek, hiszen szépségükkel a döntőig jutottak. Nem mellékesen a lányoknak igazán helyén van az eszük is, hiszen akad köztük olyan is, aki a mai napig önkéntes boncmesterként tevékenykedik, miközben főállású légiutas-kísérőként lesi az utasok kívánságait.

A magyar szépségekre a Wizz Air közösségi oldalán szavazhatnak az olvasóink is, akiknek a döntésén múlik, ki képviselje hazánkból a légitársaságot két éven keresztül.

Kapcsolódó Cikkek

 • A karácsonyt veszélyeztetik az agresszív tüntetők

  A karácsonyt veszélyeztetik az agresszív tüntetők

  Az év végéhez és karácsonyhoz közeledve megszokott, hogy felpezsdül az élet az utcákon. Ez idén sincs másképp, annyi különbséggel, hogy az esti séták meghittségét az elmúlt napokban felváltotta a Soros-féle randalírozó, rongáló, gyújtogató, agresszív ellenzéki aktivisták rendbontása.

 • Burleszk lett az ellenzékiek zaklató akciójából

  Burleszk lett az ellenzékiek zaklató akciójából

  Bohócot csináltak magukból az ellenzéki képviselők, akik megpróbálták megzavarni a közmédia munkáját. Akcióikból sorra készülnek az internetes mémek, az MTV feljelentette őket, mert túlterjeszkedtek  jogaikon és azóta birtokvédelem óvja a székházat.

 • Az anyagiak már nem gördítenek akadályt a gyermekvállalás elé

  Az anyagiak már nem gördítenek akadályt a gyermekvállalás elé

  A Fidesz-kormány 2010 óta jelentős, a családalapítást, gyermekvállalást támogató intézkedést hozott, ezek közül kiemelkedők a munkához kötött kedvezmények. A családi adókedvezmény évről évre emelkedik, a kisgyermekeseknek a gyed extrának köszönhetően nem kell választaniuk a munka és a család között, a nők pedig negyven év munkaviszony után nyugdíjba mehetnek, ezzel segítve a gyermeknevelést.