EUR: 323,65 Ft
CHF: 287,17 Ft
2018. december 14., péntek
Szilárda

Sport

Szepesi Niki: A kabinszex engem is kiakasztott

Újabb szexbotrány tépázta meg a nemrégiben megújult Magyar Úszószövetség hírnevét. A debreceni ob-n titokban felvételt készítettek az öltözőkabinban szexszelő tini úszópárról, és a filmet az internetre is feltették.

 Az „alkotást” rövid ideig el lehetett érni a legnagyobb videómegosztón, ám mivel személyiségi jogok megsértéséről volt szó – a „főszereplő” nem tudott a filmről, így nem is járulhatott hozzá a közzétételéhez –, gyorsan lekerült onnan, igaz, a fullank.hu-n később is elérhető volt. Állítólag a Jövő SC 16 éves és a Darnyi TSC 17 éves úszóját örökítette meg mobiljával a Hód Úszó SE 19 éves fiatalja.

– Nem találok szavakat – mondta az üggyel kapcsolatban az Eb-bronzérmes, többszörös magyar bajnok Szepesi Nikolett, aki a néhány évvel korábban megjelent Én, a szexmániás című könyvében nyíltan beszél az uszodai világ intim titkairól. – Azért ilyesmi nem történt az én időmben, legalábbis filmet nem készítettek róla, vagy ha igen, azt nem tették közszemlére az interneten. Ez a kabinszex engem is kiakasztott…

A ma már gyerekek úszásoktatásával foglalkozó korábbi hátúszó nem igazán kíséri figyelemmel sportága eseményeit, főleg hogy az uszodai szennyest kiteregető könyvének megjelenése után mindennek elmondták. Pedig a debreceni videó megjelenése után szinte ártatlan játszadozásnak tűnnek az ő – meg nem filmesített – sztorijai.

– Számomra elismerést jelentett, amikor egy szülő azért hozta hozzám a gyerekét úszni tanulni, mert biztos volt benne, hogy nálam nem lesz semmi baja – folytatta Niki. – Mellesleg az a legszomorúbb ebben, hogy sok tehetséget távol tart az uszodától az a bánásmód, amelyről korábban én is írtam, és sokan nemhogy versenyezni, de úszni sem tanulnak majd meg a botrányok miatt.

Kapcsolódó Cikkek

  • Fókuszban a kapusok a Liverpool-Manchester United rangadón

    Fókuszban a kapusok a Liverpool-Manchester United rangadón

    Főszerephez juthatnak a kapusok az angol labdarúgó-bajnokság hétvégi, 17. fordulójának vasárnapi rangadóján, amelyen a veretlenül listavezető FC Liverpool a komoly problémákkal küzdő Manchester Unitedet fogadja az Anfield Roadon.

  • A Vidi bravúros döntetlennel esett ki

    A Vidi bravúros döntetlennel esett ki

    Bravúros döntetlennel búcsúzott a Vidi FC a labdarúgó Európa-ligától: a magyar bajnok 2-2-őt játszott az angol Chelsea csapatával a Groupama Arénában, de így is kiesett, mivel a fehérorosz BATE Boriszov nyert a görög PAOK vendégeként.