EUR: 323,36 Ft
CHF: 287,68 Ft
2018. december 11., kedd
Árpád, Árpádina

Belföld

Szeviép-ügy: Tüntetésre készülnek a károsultak

Folytatódott hétfőn a Szeviép-per, ám azt megelőzően sajtótájékoztatót tartott Szabó Bálint, aki a károsultak egy részét védi. A jogász szerint elfogult a Szeviép-ügyben eljáró Szegedi Járásbíróság, így bejelentette, hogy Szeged Napján tüntetést tartanak a károsultak.

Elmondta azt is, hogy az Országgyűlés Gazdasági Bizottsága várhatóan még májusban meghallgatja az ügyben érintetteket, ugyanis az építőipari cég csődjének szerinte Botka László és Ujhelyi István a politikai felelőse – írja a szegedma.hu.


– Úgy látjuk, hogy Magyarországon és Szegeden, a mögöttem lévő épületben nemcsak igazság-, hanem a jogszolgáltatás sem működik, csak nagyon döcögősen – jelentette ki Szabó Bálint, a Likvid Kontroll Kft. ügyvezetője a Szegedi Járásbíróság előtt. A jogász szerint elfogadhatatlan, hogy egy olyan kiemelt ügyben, mint a Szeviép-per, a lehető leghosszabb tárgyalási időközöket tartják be, ezzel elhúzzák az ügyet, ami ellentétes a károsultak érdekeivel. A per tegnap tanúmeghallgatásokkal folytatódott.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek