2018. december 18., kedd
Auguszta

Sport

Szexbotrányok a közgyűlés előtt

Mindennapi úszóbotrányunk újra megadatott nékünk. A debreceni ob kabinszexe után egy válogatott úszónőről tavaly készült intim fotókból akartak jó pénzt csinálni.

A válogatott úszólányról és párjáról készült intim felvételekkel házal néhány gátlástalan és pénzéhes ismeretlen. Az újabb „ügyet” sem lenyelni, sem kiköpni nem tudja a szövetség, és a szalagcímeket olvasva arra gondolhatunk, hogy erkölcsi fertő az uszodai világ. Mintha régebben nem estek volna egymásnak az öltözőben, a liftben vagy a trafóházban a fiatalok… Igaz, azokról nem készültek olyan – engedély nélküli – felvételek, amelyek nyilvánosságra hozatalával királyt, királyokat akartak csinálni. Mert joggal élhetünk a gyanúperrel, hogy nem véletlenül pattantak ki ezek az ügyek most, a Magyar Úszó Szövetség május 21-i tisztújító közgyűlése előtt.


Mindenesetre a szövetség elnöke, Bienerth Gusztáv a MÚSZ honlapján és a Facebookon videóüzenetben reagált a történésekre, amelyben kifejti, hogy minden egyes ügyet alaposan ki fognak vizsgálni. Azonban a hetente nyilvánosságra hozott, néha évekkel korábbi eseményeket felmelegítő esetek alig két hónappal a budapesti vb rajtja előtt leginkább arra jók, hogy megzavarják a sportolókat. Akik így a század- és ezredmásodpercek helyett a pikáns felvételekre koncentrálnak.

A Lokál megkereste az ORFK-t is az esetleges vizsgálattal kapcsolatban, ám Gál Kristóf szóvivő szerint az ügyben a rendőrség nem folytat nyomozást.

Kapcsolódó Cikkek