2018. december 15., szombat
Valér

Egyéb Tatabánya

Színesebb lett a város

Ismét muskátlit osztott az Árpád téren Schmidt Csaba. Tatabánya polgármestere azzal a céllal tartotta meg hagyományos akcióját, hogy tovább színesedjen a város.

– Évről évre nagy gondot fordítunk arra, hogy a tavasz beköszöntével virágba boruljon a város: kezdjük a tulipánok kiültetésével, majd egynyári virágokkal díszítjük fel tereinket, parkjainkat, de színpompa fogadja az autósokat is az utak mentén – fogalmazott a városvezető. – Mindig biztatjuk a tatabányaiakat, hogy csatlakozzanak hozzánk a városszépítő munkában, és ehhez nyújtunk immár hagyományosan egy kis segítséget az ajándék muskátlikkal. Remélem, mindenki örömét leli ezekben a virágokban, és együtt még színesebbé, szebbé tehetjük Tatabányát.


A virágosztásra jelentkező városiak egytől egyig kiváló ötletnek tartották a kezdeményezést.

– Ezektől a muskátliktól is szebb, virágosabb lesz a város – hangsúlyozta Salamon Zsolt, aki feleségével érkezett az Árpád térre. – Önmagában ez a mennyiség természetesen nem elég, azonban remek motiváció és kiindulópont lehet. Egy-egy lakás vagy családi ház ablakait mindenképpen feldobja néhány muskátli.

Az idén mintegy 120 ajándék muskátli talált gazdára.

Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.