EUR: 331,08 Ft
CHF: 302,12 Ft
2019. szeptember 15., vasárnap
Enikő, Melitta

Egyéb Hódmezővásárhely

Szívből szólt a rock

Hűtött italok, mosolygós arcok, metálvilla és rock and roll költözött be a hódmezővásárhelyi New Penna Klubba. Két remek koncertet hallhatott a közönség az igazi nyárindító rockbulin.

A Spirity zenekar: Jószai Csilla – ének, Bugyi József – gitár, Kővágó Krisztián – gitár, Zimán Gábor – basszusgitár, Katona Marcell – dob

A Nyárcsináló Rock Partyt a Spirity zenekar nyitotta meg a New Penna Klubban. A banda 2016-ban alakult, azóta változatlan felállásban szórakoztatják a közönséget: Jószai Csilla – ének, Bugyi József – gitár, Kővágó Krisztián – gitár, Zimán Gábor – basszusgitár, Katona Marcell – dob. Sajátosan feldolgozott dalaik megérintették a hallgatóságot, hatalmas taps volt a jutalmuk.


Szívvel teli rockkal indították a tavaszi-nyári szezont.

A bemelegítés után következett az est fénypontja: a Zenevan együttes lépett a színpadra. A 2015-ben alakult zenekar szintén feldolgozásdalokat tárt a New Penna közönsége elé. A koncerten vendégművészek is közreműködtek. Hallható volt Túri Csaba (PopArt) gitárjátéka, valamint Szögi Ödön (Végletek) énekhangja zengte be a szórakozóhelyet.

A Zenevan tagjai (Tóth Anita – ének, Horváth László – szólógitár, Fodor Tibor – billentyűs hangszerek, ének, vokál, Varga „Szasza” Szabolcs – basszusgitár, Gera Imre – dob, vokál) Szögi Ödönnel kiegészülve.

– Nagyon kedves és aranyos közönségünk volt. Nagyon jó így muzsikálni, hogy a színpad előtt táncolnak, mosolyognak, tapsolnak. Nagyon köszönjük mindenkinek, aki eljött és szebbé tette ezt a fellépést. Próbáltunk olyan zenéket játszani, amelyek nem olyan felkapottak. Ilyen volt például Vikidál Gyula szerzeménye, a Csak a szívemet teszem eléd. Ez akár az est mottója is lehetne, hiszen mi is a szívünket tesszük a közönség elé – mondta el Gera Imre, a Zenevan dobosa.


A péntek este fináléjában az összes vendég a színpadra vonult, és együtt zúztak még egy utolsót.

Kapcsolódó Cikkek

 • Meghalt Marton László

  Meghalt Marton László

  Hosszan tartó, súlyos betegség után, életének 77. évében, csütörtökön elhunyt Marton László Kossuth-díjas rendező –…

 • Még virágosabb lett a Szent István út

  Még virágosabb lett a Szent István út

  Újabb automata öntözőrendszerrel felszerelt virágládák helyeztek ki a nagy forgalmat elbíró Szent István útra, így ismét sokkal barátságosabb és zöldebb lett a győri belváros.

 • Megtelik a szegedi égbolt

  Megtelik a szegedi égbolt

  Magyar produkciók és különleges külföldi gépek, valamint egyszerre három hőlégballonverseny várja az érdeklődőket a legnagyobb hazai repülős rendezvényen, a pénteken kezdődő IV.

 • Esőben is jót főztek

  Esőben is jót főztek

  A dél-budai görög katolikusok csapata is főzött az első DunaFok szabadidőparkban tartott lecsófesztiválon.