EUR: 323,27 Ft
CHF: 286,31 Ft
2018. december 13., csütörtök
Luca, Otília

Egyéb XVI.kerület

Szünetel a tüdőszűrés

A „Fejlődő kertváros” program keretében felújítják a Kertvárosi Egészségügyi Szolgálat Hunyadvár utca 43/B alatt található tüdőszűrő-állomását.

A felújítás alatt egy új, korszerű átvilágító berendezést építenek be, ezért itt június 1-je és 2017. június 30-a között nem lesz lehetőség tüdőszűrésre. Ez azonban nem azt jelenti, hogy a lakosokra nem figyelnek oda, hiszen a felújítási munkálatok alatt a pácienseket a Jókai úti szakrendelő röntgenosztályán (XVI. kerület, Tekla utca 2/C I. emelet), kizárólag a tüdőszűrés rendelési idejében – erről a  szakrendelo16.hu címen, valamint a 407-8070 vagy 401-1300 telefonszámon lehet érdeklődni – fogadják. Az ellátás igénybevétele előtt a földszinti betegirányítóban be kell jelentkezni.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.