EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 16., vasárnap
Etelka, Aletta

Egyéb Dunaújváros

Tavaszi ragyogás

Idén is megrendezte hagyományosnak számító versenyét a Lorántffy Szakközépiskola. A megmérettetésen több évfolyam fodrászai és kozmetikusai bizonyíthatták tudásukat az elsőévesektől a végzősökig és ötödévesekig. 

Kozmetikusok, fodrászok és műkörmösök bizonyíthatták kreativitásukat a Lorántffy Szakközépiskola háziversenyén. Az elkészítendő alkotások egy része a tavasz témaköre köré csoportosult: a műkörmöstanulóknak például szabadon választott, tavaszi témájú munkát kellett készíteniük, míg a kozmetikusok a „tavaszi ragyogás” elnevezésű feladatot kapták. Utóbbiaknak ennek jegyében az arcra vagy a dekoltázsra egy úgynevezett „kis fantáziát” kellett létrehozniuk.


Iskolatársaik álltak modellt a versenyzőknek

 

A fodrászoknak több feladatban is bizonyítaniuk kellett: a Marcell-hullám mellett alkalmi fonással készített fantáziakontyot és fonással készített utcai frizurát várt tőlük a zsűri, amely minden kategóriában a munka tisztaságát, az összhatást és a témahűséget vette figyelembe az értékeléskor. Valamennyi versenyző ajándékcsomagból álló jutalomban részesült, amelyet a rendezvény szponzorai ajánlottak fel.

Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.