EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 15., szombat
Valér

Egyéb Dunaújváros

Tematikus nap a Lórántffyban

Több korszak táskáit készíthették el a bőrművesek „műhelyében”, divattervezők szervezésében pedig divatgrafikákat készíthettek és kirakati babákat öltöztethettek fel a Lórántffy Iskola projektnapján részt vevők.

 

A műszaki munkaközösség minden évben megszervezi a tematikus alkalmat, ahol a különböző szakok tanulói megismerhetik egymás munkáját, a többi szakirányon folyó képzést. Ennek jegyében a környezetvédelmi szakon tanulók lehetőséget biztosítottak arra, hogy az érdeklődők kiszámíthassák saját ökológiai lábnyomukat, megismerhették a harmadik világ étkezési szokásait és a vízgazdálkodásban használt eszközöket.

A tematikus nap feladatai nagy figyelmet kívántak

Az eseményhez kapcsolódva olyan tárgyakat is kiállítottak, amelyek egy környezetvédelmi versenyre készültek, újrahasznosított anyagokból.

Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.