EUR: 333,33 Ft
CHF: 303,13 Ft
2019. szeptember 18., szerda
Diána

Belföld

Titkolóznak, miről tárgyal Brüsszelben Botka László

Mint azt a Lokál is megírta, szerdán Brüsszelben tárgyal Botka László és ugyanazon a napon ott lesz Soros György is. Az MSZP arra egyelőre nem adott választ, hogy kikkel és miről tárgyal majd a politikus.

Továbbra is titkolózik Botka László arról, hogy miért Brüsszelbe vezet az első külföldi útja, miután megválasztották az MSZP miniszterelnök-jelöltjének. Az Origo megkérdezte az utazás részleteiről a szocialista pártot, de semmilyen választ nem kaptunk tőlük – írja a lap.


Lapunk is megkereste az MSZP-t, hogy választ kapjunk arra, számítanak-e anyagi támogatásra Brüsszelből, illetve azt is tudni szerettük volna, hogy Botka László és Soros György találkozik-e az uniós fővárosban. de eddig egyik kérdésünkre sem kaptunk választ.

A Népszava kedden arról írt, hogy információik szerint az MSZP miniszterelnök-jelöltje szociális ügyekkel foglalkozó képviselőkkel tárgyal szerdán.

Szintén azon a napon Soros György Dimitrisz Avramopulosszal folytat megbeszélést, aki az Európai Bizottság migrációs politikáért felelős tagja – derült ki az Európai Bizottság honlapjáról.

Az MSZP korábban egy nyilatkozatot adott ki arról, hogy sem a Lokálnak, sem az általuk jobboldalinak tartott médiumoknak nem nyilatkoznak.

Mint ismert, Európától remélt anyagi segítséggel nyerne választást az MSZP – erre utal, hogy Botka László szocialista miniszterelnök-jelölt tanácsadója, Lengyel László azt üzente az európai vezetőknek: ha változást akarnak, anyagi segítségre is szükség lesz.

Ez történt korábban:

Kapcsolódó Cikkek