EUR: 323,65 Ft
CHF: 287,17 Ft
2018. december 14., péntek
Szilárda

Extra

Titokban házasodott Miranda Kerr

Egy szűk körű ceremónián mondta ki a boldogító igent Miranda Kerr és szerelme, Evan Spiegel. A pár közel két éve jár együtt és tavaly júliusban jelentették be az eljegyzésüket. Kerrnek ez már a második házassága, három évig volt Orlando Bloom felesége.

Miranda Kerr et son compagnon Evan Spiegel ŕ la sortie du cocktail du dîner de présentation de la nouvelle collection Vuitton “Masters, Les Grands Maîtres” en collaboration avec Jeff Koons au Louvre ŕ Paris, France, le 11 avril 2017. Celebs leaving at the Louis Vuitton’s Dinner for the Launch of Bags by Artist Jeff Koons at Musee du Louvre in Paris, France on April 11, 2017., Image: 328746379, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Bestimages


Kapcsolódó Cikkek

 • Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Jövőre ismét koncertet ad Magyarországon Tom Jones. A világhírű walesi énekes 2019. június 22-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel és adja elő legnépszerűbb dalait – közölte a szervező Live Nation pénteken az MTI-vel.

 • Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Ultranagy teljesítményű téli abroncsokat kaptak a MOL Limo Mercedes-Benz modelljei. A flotta prémium autóira a Hankook kifejezetten felsőkategóriás személygépkocsira fejlesztett termékei kerülnek, amelyek még tovább emelik a vezetési élményt.

 • Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Az advent tökéletes periódus arra, hogy egy kicsit elcsendesedjünk, megálljunk, pihenjünk, feltöltődjünk, önmagunkkal, családunkkal, barátainkkal hangolódjunk békességben az év legszebb ünnepére, a Karácsonyra!

 • Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

  Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

  Ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet Ákos december 14-15-én. A népszerű előadó, dalszerző idén ősszel négyszámos stúdióanyagot jelentetett meg, ami a jövőre tervezett következő album előfutára.