2019. szeptember 22., vasárnap
Móric

Extra

Titokban házasodott Miranda Kerr

Egy szűk körű ceremónián mondta ki a boldogító igent Miranda Kerr és szerelme, Evan Spiegel. A pár közel két éve jár együtt és tavaly júliusban jelentették be az eljegyzésüket. Kerrnek ez már a második házassága, három évig volt Orlando Bloom felesége.

Miranda Kerr et son compagnon Evan Spiegel ŕ la sortie du cocktail du dîner de présentation de la nouvelle collection Vuitton “Masters, Les Grands Maîtres” en collaboration avec Jeff Koons au Louvre ŕ Paris, France, le 11 avril 2017. Celebs leaving at the Louis Vuitton’s Dinner for the Launch of Bags by Artist Jeff Koons at Musee du Louvre in Paris, France on April 11, 2017., Image: 328746379, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Bestimages


Kapcsolódó Cikkek

 • Ez durva! Azt állítja, hogy András herceggel is le kellett feküdnie

  Ez durva! Azt állítja, hogy András herceggel is le kellett feküdnie

  A kiskorúak ellen elkövetett szexuális visszaélésekkel vádolt Jeffrey Epstein egyik vádlója azt állítja, hogy András yorki herceggel, II. Erzsébet brit uralkodó második fiával is le kellett feküdnie, amikor 17 éves volt – jelentette szombat reggel az NBC amerikai hírcsatorna exkluzív interjújára hivatkozva a Sky News brit hírcsatorna.

 • Európai díjra jelölték a magyar Harmed zenekart

  Európai díjra jelölték a magyar Harmed zenekart

  Tizenhárom év után ismét magyar zenekart jelöltek az európai könnyűzenei tehetségek díjára. A Harmed, amely a hazai hardcore/metál színtér szereplője, a rangos Music Moves Europe Talent Awards (MMETA) idei várományosai közé került.

 • Dj Dominique barátai hátrányos helyzetűeket szórakoztatnak

  Dj Dominique barátai hátrányos helyzetűeket szórakoztatnak

  A ’90-es évek elejétől indult az a kezdeményezés, hogy minden évben rendeznek egy eseményt, amely a szeretetről, az elfogadásról a jótékonyságról szól. Idén szeptember 26-án szórakoztató rendezvénnyel készülnek a Papp László Budapest Sportarénába, amely felső tagozatos illetve középiskolás korú fiatalokat szólít meg a társadalmi integráció nevében.

 • Hiába a figyelmeztetés! Néhányan mégis lerohannák az 51-es körzetet

  Hiába a figyelmeztetés! Néhányan mégis lerohannák az 51-es körzetet

  Közel kétmillió fő, köztük több mint ezer magyar jelzett vissza a Facebookon a legendás 51-es körzet leigázására. Az amerikai légierő nevadai teszt- és kiképzőbázisára tervezett szeptember 20-ai eseményt eredetileg poénból hozták létre, nem számítottak ennyi érdeklődőre.