EUR: 323,24 Ft
CHF: 286,36 Ft
2018. december 13., csütörtök
Luca, Otília

Egyéb Sopron

Több mint 20 éves bobpálya

Idén is vár mindenkit a bobpálya, amely Sopron egyik nevezetességének is mondható, hiszen a belföldi és külföldi vendégek körében népszerű helyszín.  

Az ezer méter hosszú kanyargós pálya a Bécsi dombon, Magyarországon másodikként létesült 1996-ban; Josef Wiegand német vállalkozó készíttette, akinek a nevéhez fűződik az országban működő tíz másik bobpályája is. A lesiklópályán mindenki saját belátása szerint gyorsíthat és fékezhet, és minden korosztályt várnak. A bobozás mellett nagy siker a gyermekek körében az elektromos markoló és a csőcsúszda is.

Fotó: Sopron BOB

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.

 • Adózni kell az AIRBNB után

  Adózni kell az AIRBNB után

  Döntött a képviselő-testület: Józsefvárosban jövőre építményadót kell fizetni az AIRBNB-ként hasznosított lakások után.