EUR: 323,06 Ft
CHF: 286,14 Ft
2018. december 10., hétfő
Judit

Extra

Tolvai Reni hozzámenne Kállay-Saunders Andráshoz

Vízválasztóhoz érkezett Tolvai Reni és Kállay-Saunders András kapcsolata. A sikeres énekesek hetedik éve alkotnak egy párt, így jogosan merül föl a kérdés: hogyan tovább? Reni bevallotta, hogy szívesen lenne egyszer majd András felesége.

Tolvai Reni és Kállay -Saunders András
Fotó: Mészáros Diána

– Ugyanannyira szeretem Andrist, mint a legelején. Jól megvagyunk és nagyon harmonikusnak érzem a kapcsolatunkat. Sose kötöttünk semmit se időhöz a kapcsolatunkban, például hogy mikor házasodjunk vagy vállaljunk gyereket – kezdte Reni.


– Persze többször beszélgettünk már a szerelmünkről, hogy hogyan tovább. Most mindketten leginkább a karrierünkre koncentrálunk: nekem hamarosan érkezik az új dalom és Andrisnak is rengeteg fellépése lesz. Amikor azonban úgy érzem, hogy elértem azt a zeneiparban, amit célul tűztem ki magam elé, akkor a világ legboldogabb nője lennék, ha Andris feleségül kérne – osztotta meg vágyait az énekesnő, majd azt is elmondta a Lokál olvasóinak, hogy mi a töretlen szerelmük titka!

– Nem adunk ki túl sok információt a nyilvánosságnak a kapcsolatunkról, mert számtalan kollégám szerelmét láttam tönkremenni a hazug és spekuláló újságcikkek miatt. Hatalmas nyomás van rajtunk így is – tette hozzá.


Reni és András életében az egyetlen biztos pont az énekesnő kiskutyája, az ötéves Luxy. A családtagként kezelt eb klipforgatásra és fellépésre is el szokta kísérni az énekesnőt.

– Minden évben kinézünk egy hetet, amikor egyikünk sem vállal munkát. Nem tudom, idén hol kötünk ki, csupán egy dolog fontos: a tengerpart. Kutyával kicsit nehezebb és több szervezést igényel, ugyanis volt már rá példa külföldön, hogy elzavartak minket egy strandról, mert magunkkal vittük Luxyt.

Kapcsolódó Cikkek