EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 16., vasárnap
Etelka, Aletta

Egyéb Nyíregyháza

Törpevíziló született

Ritkaságnak számító törpevíziló született a Nyíregyházi Állatparkban. A háromhetes bébi már orvosi vizsgálaton is átesett. Broutille nevű anyja naponta több alkalommal is szoptatja, hiszen a kicsi majd csak később kezd szilárd élelmet fogyasztani. Várhatóan gyors ütemben fog növekedni, és ahogy jó idő lesz, a látogatók a külső kifutóban is megtekinthetik, most azonban még csak az üvegablakon keresztül láthatják.

Nyíregyháza, 2017. április 25.
A Nyíregyházi Állatpark új, kéthetes törpevízilova (Choeropsis liberiensis) 2017. április 25-én.
MTI Fotó: Balázs Attila

Törpeviziló (Fotó: Nyíregyházi Állatpark)

Törpeviziló (Fotó: Nyíregyházi Állatpark)

Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.