EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 15., szombat
Valér

Egyéb Nyíregyháza

Tragikus légi baleset

Halálos kimenetelű baleset történt múlt hét szombaton Nyíregyházán. Egy vitorlázógép pilótája szörnyethalt, miután gépe egyelőre ismeretlen okból a Rákóczi utca 100. alatti épület belső udvarába csapódott.

A vitorlázógép zuhanás közben több fának is nekiütközött, ezeknek levágta a lombkoronáját, majd egy portaépület falának csapódott. A repülőből csak apró darabok maradtak meg. A pilóta holttestét a roncsok közül a nyíregyházi tűzoltók emelték ki. A közelben több lakóház található, és egy építkezés is folyt itt, így csak a szerencsének köszönhető, hogy a balesetben senki nem sérült meg.


Darabjaira hullott a gép MTI Fotó: Balázs Attila

A tűzoltók vágták ki a repülőgép roncsai közül a pilótát MTI Fotó: Balázs Attila

Egy több cégnek otthont adó telephely udvarántürtént a tragédia MTI Fotó: Balázs Attila

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.