EUR: 323,36 Ft
CHF: 286,44 Ft
2018. december 17., hétfő
Lázár, Olimpia

Extra

Túlhajtja magát Beyoncé

Komolyan aggódnak a rajongói az ikrekkel várandós Beyoncé Knowlesért. Az R&B dívának még hosszú hetek vannak hátra a terhességéből, de már most komoly erőfeszítést jelent számára a mozgás.

Az énekesnő azonban nem kíméli magát, nyilvános eseményeken jelenik meg és továbbra is mindenhová maga viszi el kislányát, Blue Ivyt. A napokban egy lesifotós lekapta a sztárt, akit szemlátomást egyre inkább megvisel a terhessége.

/Fotó: Profimedia, Splash

Kapcsolódó Cikkek

 • Baronits Gábort édesapja szelleme segíti át a nehézségeken

  Baronits Gábort édesapja szelleme segíti át a nehézségeken

  Baronits Gábor úgy érzi, egy csapásra felnőtt, mikor kisfiúként elveszítette édesapját. A TV2 Csak show és más semmi című műsorának ezüstérmese a mai napig nem tudta elengedni édesapját, mint mondja, élete nehéz helyzeteiben sokszor érzi, mellette van.

 • Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Jövőre ismét koncertet ad Magyarországon Tom Jones. A világhírű walesi énekes 2019. június 22-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel és adja elő legnépszerűbb dalait – közölte a szervező Live Nation pénteken az MTI-vel.

 • Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Ultranagy teljesítményű téli abroncsokat kaptak a MOL Limo Mercedes-Benz modelljei. A flotta prémium autóira a Hankook kifejezetten felsőkategóriás személygépkocsira fejlesztett termékei kerülnek, amelyek még tovább emelik a vezetési élményt.