EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 16., vasárnap
Etelka, Aletta

Egyéb Sopron

Tündérek és manók vonulása

Tündéri gyereknap várja a kicsiket és nagyokat május 28-án. Idén is sor kerül ugyanis a tündérek és manók vonulására, amely a 10. Soproni Tündérfesztivál hírhozója.

A résztvevők együtt járhatják be a kedvelt gyermekrendezvény helyszíneit: 16 órakor elindulnak a manó dobosok a tündér-manó pár, Csipke és Moha kíséretében a Deák téri játszótérről a Liszt Ferenc Konferencia- és Kulturális Központhoz a Tündéri gyereknapra. Itt zenés programokon, valamint kreatív foglalkozásokon vehetnek részt a gyerkőcök, amelyeken közreműködik a Mozgás Ritmus Lendület Club. A jubileumi Tündérfesztivál idén is színes kavalkádot kínál június 24-én a Deák Téren.

Torma Sándor / Pro Kultúra Sopron

Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.