EUR: 323,29 Ft
CHF: 286,61 Ft
2018. december 17., hétfő
Lázár, Olimpia

Extra

Tunéziában kalandozott Debreczeni Zita és Gianni- Fotók!

Különleges napokat töltött együtt Debreczeni Zita és férje, Gianni Annoni. A sztárpár az utazás szerelmese, ha tehetik útra kelnek, hogy minél több kultúrával ismerkedjenek meg. Március végi esküvőjük után ezúttal Tunéziát vették célba.

Hat nap aligha elegendő a sokarcú Tunézia megismeréséhez, változatos utazásuk alatt azonban Zitának és Gianninak sikerült az észak-afrikai ország számos nevezetességéhez ellátogatnia.  Felkeresték Sousse-t, Port El Kantaouit, Mahdiat Nabeult és Tuniszt is.


– Most voltunk először együtt Tunéziában, a közös felfedezés izgalmával vágtunk bele az útba Giannival. Hat nap alatt rengeteg elményt és tapasztalatot szereztünk ebben az érdekes országban – mondta Zita.

– A szüleim megtanítottak a történelem szeretetére, ezen keresztül számos inspirációt kaptam az életemhez. Tunéziában is bámulattal néztem a régi korok nyomait például Karthágó még ma is lenyűgöző romjainál, a zaghouani vizek templománál vagy az El Jem amfiteátrumban – magyarázta Gianni.


Az utazás során természetesen nem maradhatott el a helyi tradicionális konyha megismerése, hosszas séta egy bazárban, egy fazekasműhely meglátogatása, de a páros quad túrán is részt vett és pihenésre is jutott idő az egyik ötcsillagos szálloda medencéjének partján.

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Baronits Gábort édesapja szelleme segíti át a nehézségeken

  Baronits Gábort édesapja szelleme segíti át a nehézségeken

  Baronits Gábor úgy érzi, egy csapásra felnőtt, mikor kisfiúként elveszítette édesapját. A TV2 Csak show és más semmi című műsorának ezüstérmese a mai napig nem tudta elengedni édesapját, mint mondja, élete nehéz helyzeteiben sokszor érzi, mellette van.

 • Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Jövőre ismét koncertet ad Magyarországon Tom Jones. A világhírű walesi énekes 2019. június 22-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel és adja elő legnépszerűbb dalait – közölte a szervező Live Nation pénteken az MTI-vel.

 • Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Ultranagy teljesítményű téli abroncsokat kaptak a MOL Limo Mercedes-Benz modelljei. A flotta prémium autóira a Hankook kifejezetten felsőkategóriás személygépkocsira fejlesztett termékei kerülnek, amelyek még tovább emelik a vezetési élményt.