EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 15., szombat
Valér

Belföld

Újból betörne az Origóba Fekete-Győr András

Ismét végrehajtaná a sajtószabadság elleni akcióját Fekete-Győr Attila. A Momentum Mozgalom elnöke újból betörne az Origo szerkesztőségébe, pedig tette óta rengetegen elhatárolódtak az akciójától.

Fekete-Győr András Kálmán Olga vendége volt a Hír TV Egyenesen című műsorában, ahol kifejtette, szerinte semmilyen megfélemlítés nem történt.


Megfélemlítés az, amikor Magomed, a csecsen megfenyeget egy magyar állampolgárt, hogy bocsánatot kérjen; vagy amikor kopaszok állják el a Nemzeti Választási Bizottságnak az ajtaját. Ezzel soha senki nem foglalkozik, de amikor három fiatal, egyébként jól szituált és közvetlen ember besétál egy közintézménybe – ugyanis az Origót tulajdonképpen közpénzből tartjuk fent, mert állami hirdetéseket hirdet –, és közszereplővel beszélget, az minden, csak nem megfélemlítés” – mondta a Momentum elnöke a műsorvezetőnek.

Ha legközelebb csinálhatnám, akkor bevinnék neki minden olyan valótlan állítást, amelyet ő a Momentum tagjaival szemben tett, és ott helyben cáfolnám. Megkérdezném tőle konstruktívan, hogy érzi magát, és hogyan éli meg ezt a munkakört, majd kérném, hogy mint állampolgár az állampolgárral beszélgessünk” – tette hozzá Fekete-Győr András.

Mint arról beszámoltunk semmiféle engedélye nem volt  Momentum Mozgalom vezetőjének, aki többedmagával együtt tört be az Origo szerkesztőségébe május 18-án.

 

 

 

 

Kapcsolódó Cikkek