EUR: 323,24 Ft
CHF: 286,36 Ft
2018. december 13., csütörtök
Luca, Otília

Extra

Újra anya lesz Judy

Hamarosan megszülethet Judy, a népszerű énekesnő második gyermeke. A kicsi fogantatását egy spiritiszta jósolta meg, akihez rendszeresen eljár, ha megerősítésre van szüksége élete fontos döntései előtt.

Judy és kislánya
Fotó: Mészáros Diána

Nyolc évvel ezelőtt gyökeres fordulatot vett Judy élete, amikor nem sokkal válása után megismerkedett a nála 12 évvel fiatalabb Molnár Balázzsal. Sokan ferde szemmel néztek rá a nagy korkülönbség miatt, de Judy és Balázs minden rosszindulatú megjegyzésre fittyet hánytak, családot alapítottak, és azóta is a legnagyobb összhangban nevelik közös kislányukat, Maját.


– Balázs mellett életemben először igazi nőnek érzem magam. Régen rengeteget görcsöltem a balesetem miatt. 35 plasztikai műtétet nemcsak testileg, de lelkileg is fel kell dolgozni. Balázs mellett igazi nőnek érezhetem magam, nem akar befolyásolni és hátráltatni az életemben. A korábbi kapcsolataimban rendszeresen vitára adott okot a féltékenykedés az önbizalomhiányomnak köszönhetően, illetve a karrierem, ami végül mindig szakításhoz vezetett – mesélte. 

Judy legtöbbször a véletlenre bízza, mit hoz számára az élet, időnként azonban ellátogat egy asztrológushoz, aki megerősíti a fontosabb kérdésekben.


Most beszéltem az asztrológus-számmisztikusommal, Kiss Zoltán Zeroval, aki szerint az idei év komoly változásokat hoz a családi életemben. Ez lehet egy családbővítés is, mert a képleteiben látta, hogy már van egy lélek, aki arra vár, hogy Maja lányom testvére legyen. Már Maja születése után nem sokkal szóba került köztünk a párommal, hogy kellene egy kistestvér, de akkor Balázs még nem állt készen. A közelmúltban azonban pont ő vetette fel, hogy ideje lenne egy második babának, szóval arra jutottunk, hogy A Nagy Duett után ez lesz a legfontosabb dolgunk. Kisfiúnak és kislánynak is nagyon örülnénk, persze Balázs anno a szíve mélyén kisfiú-párti volt,  Maja születése óta azonban inkább egy újabb kislányt szeretne – beszélt terveiről Judy.

A babaprojekt előtt Judynak azonban még több feladata is van: készülőben van a Groovehouse új nagylemeze, a fellépések mellett pedig az utóbbi hetekben a TV2 sikerműsorában, A Nagy Duettben szerepel Erdei Zsolt bokszolóval. Az új évad egyik kedvenc párosa pedig nemcsak vidám perceket szerzett a nézőknek, hanem az egyik legmeghatóbbat is: a Táncolj cigánylány című dalban életében először szerepelt együtt a színpadon kislányával, a lassan hatéves Majával.

– Nagyon szeret szerepelni, de az éneklésnél őt jobban érdekli a tánc. Nagyon élvezte a közös fellépést A Nagy Duettben. Látszik rajta, hogy a színpadra termett, imádom, amikor otthon Michael Jackson számait hallgatja, és utánozza a jellegzetes táncmozdulatait. Már most látszik rajta, hogy őstehetség – lelkendezett a büszke anya.

Kapcsolódó Cikkek

 • Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

  Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

  Ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet Ákos december 14-15-én. A népszerű előadó, dalszerző idén ősszel négyszámos stúdióanyagot jelentetett meg, ami a jövőre tervezett következő album előfutára.

 • Köllő Babett: Ma is testképzavarral küszködök

  Köllő Babett: Ma is testképzavarral küszködök

  A Csak show és más semmi szereplője, Köllő Babett hétről hétre megmutatja szexi oldalát a TV2 színpadán. A Feleségek luxuskivitelbenből megismert színésznő természetesen rengeteg bókot kap, ő azonban korántsem elégedett az alakjával.

 • Osvárt Andrea: Szeretném, ha szeretnének

  Osvárt Andrea: Szeretném, ha szeretnének

  Osvárt Andrea egy bájos és törékeny nő, akit a munkájából fakadóan mégis gyakran láthatunk férfias szerepben. Saját producerirodát vezet, ahol olykor bizony keményen rá kell csapnia az asztalra.