2018. december 10., hétfő
Judit

Egyéb Dunaújváros

Valahol a célegyenesben

Május 12-én, pénteken mutatják be a Bartók Kamaraszínház idei évadának utolsó premierjét. A Valahol Európában című darab az intézmény igazgatója, Őze Áron rendezésében látható. 

Célegyenesbe ért a Bartók Kamaraszínház utolsó bemutatója: május 12-én, pénteken mindenki saját szemével láthatja a hónapokig tartó munka eredményét.


A Valahol Európában lehetőséget ad, hogy a gyermekek megmutassák tehetségüket

A Valahol Európában című musicalben dunaújvárosi gyerekek játsszák a főszerepet, akiknek a színház igazgatója, Őze Áron mint rendező, a Jászai-díjas Dunai Tamás színész és a Bartók Táncszínház művészei segítettek. A koreográfus is a Bartók egyik táncosa, Heincz Albert. A színdarab Radványi Géza és Balázs Béla azonos című filmje alapján készült, Dés László zenéjével.

A második világháború idején játszódó történet ma is hordozhat aktualitást, hiszen gyermekként nem kell egy világégés közepén találni magunkat ahhoz, hogy néha néha elveszettnek érezzük magunkat.

A darab premierje május 12-én 19 órakor lesz, ám a hónap folyamán még több alkalmuk lesz az érdeklődőknek, hogy megnézzék a színművet, hiszen többek között 13-án, 15-én és 17-én is szerepel a színház programjában.

Kapcsolódó Cikkek