EUR: 323,38 Ft
CHF: 287,29 Ft
2018. december 17., hétfő
Lázár, Olimpia

Extra

Válás helyett házasodtak Osbourne-ék

Bár tavaly még válást fontolgatott az Osbourne házaspár, idén inkább újra kimondták a boldogító igent.

Persze ehhez az kellett, hogy a hűtlenkedő Ozzy nyilvánosan bocsánatot kérjen és egy brillgyűrűvel lepje meg nejét, Sharont, aki persze megbocsátott, és újra hozzáment élete szerelméhez, a 69 éves angol énekeshez. A pár Las Vegasban kelt újra egybe, és szűk családi és baráti körben ünnepelték 34 éve tartó szerelmüket, valamint második esküvőjüket.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Barátai segítették Cseke Katinkát a fogyásban

  Barátai segítették Cseke Katinkát a fogyásban

  Cseke Katinka fogyásának híre nők ezreinek adott erőt és reményt az elmúlt időszakban. A színésznő bókok százait seperte be, és eldöntötte, szeretne segíteni minél több fogyni vágyó sorstársának, hiszen ő már tudja, egyedül nem megy!

 • Baronits Gábort édesapja szelleme segíti át a nehézségeken

  Baronits Gábort édesapja szelleme segíti át a nehézségeken

  Baronits Gábor úgy érzi, egy csapásra felnőtt, mikor kisfiúként elveszítette édesapját. A TV2 Csak show és más semmi című műsorának ezüstérmese a mai napig nem tudta elengedni édesapját, mint mondja, élete nehéz helyzeteiben sokszor érzi, mellette van.

 • Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Jövőre ismét koncertet ad Magyarországon Tom Jones. A világhírű walesi énekes 2019. június 22-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel és adja elő legnépszerűbb dalait – közölte a szervező Live Nation pénteken az MTI-vel.