EUR: 323,47 Ft
CHF: 286,64 Ft
2018. december 17., hétfő
Lázár, Olimpia

Extra

Vallomást tett Oszter Sándor: 25 milliót ígértek nekem

Csütörtökön folytatódott az a tárgyalás, ahol Oszter Sándor ötödrendű vádlottként állt a bíróság elé, befolyassál való üzérkedés miatt. A színész a bíróságon több órás vallomást tett, elmondta: továbbra is ártatlannak vallja magát.

Oszter Sándor jókedvűen, már-már derűsen érkezett a Budapest Környéki Törvényszék épületébe csütörtök délután, ahol az ő vallomásával folytatódott az az ügy, amiben befolyással való üzérkedéssel vádolják.


A színész körülbelül három és fél órán át beszélt, készséggel válaszolt a kérdésekre, amiket a bíróság felé intézett.

Vallomásából kiderült, hogy 25 millió Forint reményében vállalta el az Á.V.H. című film főszerepét, ami miatt végül belekeveredett a szövevényes ügybe.

– Átvágott egy álproducer. Az ügy másodrendű vádlottja filmes szakembernek adta ki magát nekem. Ráadásul nem ő, hanem én fizettem neki másfél millió forintot egy ÁVH-ról szóló film forgatókönyvének jogaiért. A munka el is indult, azt ígérte, hogy ezt a pénzt visszakapom és a munkámat is kifizetik. Ebből azonban semmi sem lett. Az álproducer időközben állítólag segíteni akart egy gazdag barátjának, aki ellen eljárás folyt. Pénzt kért ilyen-olyan jogcímen, később pedig csak úgy megnevezett embereket, köztük engem is, hogy benne voltunk a csalásban. Én azonban inkább adtam, mint kaptam. Ártatlan vagyok – mondta néhány hónapja a színész, aki csütörtöki vallomásában is azt hangsúlyozta, hogy nem vett részt a befolyással való üzérkedésben, amivel vádolják. – Nekem azt ígérték, hogy 25 milliót kapok a film főszerepéért – mondta, majd kiderült, hogy ebből egy garast sem látott.

Kapcsolódó Cikkek

  • Baronits Gábort édesapja szelleme segíti át a nehézségeken

    Baronits Gábort édesapja szelleme segíti át a nehézségeken

    Baronits Gábor úgy érzi, egy csapásra felnőtt, mikor kisfiúként elveszítette édesapját. A TV2 Csak show és más semmi című műsorának ezüstérmese a mai napig nem tudta elengedni édesapját, mint mondja, élete nehéz helyzeteiben sokszor érzi, mellette van.

  • Tom Jones ismét Magyarországra jön!

    Tom Jones ismét Magyarországra jön!

    Jövőre ismét koncertet ad Magyarországon Tom Jones. A világhírű walesi énekes 2019. június 22-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel és adja elő legnépszerűbb dalait – közölte a szervező Live Nation pénteken az MTI-vel.

  • Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

    Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

    Ultranagy teljesítményű téli abroncsokat kaptak a MOL Limo Mercedes-Benz modelljei. A flotta prémium autóira a Hankook kifejezetten felsőkategóriás személygépkocsira fejlesztett termékei kerülnek, amelyek még tovább emelik a vezetési élményt.