EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 15., szombat
Valér

Egyéb X.kerület

Vállsérülés segíthet szülővé válni?

Szucsánszki Zita múlt hétfőn vállműtéten esett át, majd másnap délelőtt már el is hagyhatta a kórházat. A Fradi válogatott játékosa a Győr elleni április eleji győztes kupadöntőn sérült meg. Hasznosítaná a váratlanul jött szabadidőt.

Az irányító nem is tudta vállalni a játékot a CSM Bukarest elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntő első, idegenbeli mérkőzésén, majd miután a visszavágón sérülten, fájdalmak közepette is csapata vezére volt, alaposabban is megvizsgálták a csapatkapitány vállát. A csapatorvos javaslatára múlt hétfőn megműtötték. Zizi a sikeres műtétet követően másnap délelőtt már el is hagyhatta a kórházat.


Szucsánszki Zita a Győr elleni Magyar Kupa döntőben sérült meg
MTI Fotó: Ujvári Sándor

– Most el tudjuk kezdeni a babaprojektet, és ha az összejön, bőven lesz időm a vállam regenerálására – mondta sokat sejtetően a Ferencváros játékosa.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.