EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 15., szombat
Valér

Extra

Vámos Erika: Lehet, hogy korai még az új kapcsolat

Vámos Erika nemrég új kapcsolatba kezdett, de a Lokálnak bevallotta: még nincs túl a Mátéval való szakításán. A műsorvezető ugyan már nem szerelmes a nála kilenc évvel fiatalabb férfiba, de a gyászidőszak még tart, ami rányomja a bélyegét az új románcra. 

Viharos kapcsolaton van túl Vámos Erika, aki év elején szakított párjával, Mátéval. Ezután egy ideig nem is akarta lekötni magát, de nemrég egy régi ismerőst sodort elé az élet újra, akivel hamar egy hullámhosszra kerültek. De a kapcsolat még gyerekcipőben jár, mert Erika nincs túl a csalódáson. Ugyanakkor reménykedik, hogy valami igazán jó és tartós sül ki az új románcból.


– Pár éves ismertség a miénk, és csak nemrég kerültünk közelebb egymáshoz a párommal. Még nagyon az elején tartunk, randizgatunk. De ez így normális, nem húszévesek vagyunk már, hogy rögtön egymásnak essünk – mesélte a Lokálnak a műsorvezető, aki sokat tanult előző kapcsolatából.

– Úgy gondolom, ami Mátéval történt köztünk, olyat csak egyszer dob az élet. 24 óra alatt biztosak voltunk benne, mit akarunk, egy hónap után pedig már házasodni akartunk. Óriási energiák mozogtak a kapcsolatunkban. Januárban szakítottunk, de még most is nehéz. Május van, és még mindig a feldolgozás fázisában vagyok – vallotta meg őszintén lapunknak a csinos tévés, akinek lehet, hogy túl korán érkezett az új szerelem.


– Még elvagyok a Mátéval való kapcsolatom utáni gyászidőszakban. Mindennap egy picit előrébb lépek, de még sokszor eszembe jutnak a közös emlékek. Már nem fáj, nem vagyok belé szerelmes, de kell még idő. És nem tudok már úgy nekiesni valakinek, olyan vehemenciával beengedni az életembe, mint őt. Valószínűleg az új kapcsolatomban emiatt haladunk ilyen roppant lassan – látta be Erika, aki ennek ellenére az új szerelembe is  beleteszi, ami tőle telik.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Jövőre ismét koncertet ad Magyarországon Tom Jones. A világhírű walesi énekes 2019. június 22-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel és adja elő legnépszerűbb dalait – közölte a szervező Live Nation pénteken az MTI-vel.

 • Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Ultranagy teljesítményű téli abroncsokat kaptak a MOL Limo Mercedes-Benz modelljei. A flotta prémium autóira a Hankook kifejezetten felsőkategóriás személygépkocsira fejlesztett termékei kerülnek, amelyek még tovább emelik a vezetési élményt.

 • Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Az advent tökéletes periódus arra, hogy egy kicsit elcsendesedjünk, megálljunk, pihenjünk, feltöltődjünk, önmagunkkal, családunkkal, barátainkkal hangolódjunk békességben az év legszebb ünnepére, a Karácsonyra!