EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 15., szombat
Valér

Tech

Van egy rossz hírünk! Idén nem lesz iPhone 8

Hónapok óta tartja lázban az Apple hűséges vásárlóit, ugyanis a cégóriás idén szeptemberre ígérte legújabb iPhone készülékének a bemutatóját. Azonban most el kell hogy keserítsünk mindenkit, hiszen már szinte biztos, csak jövőre dobják piacra az almások 8-as csúcskészülékét.

Régen nem titok, hogy az Apple két mobiltelefont szeretett volna idén bemutatni. Az egyik készüléke egy lebutított iPhone 7s lenne, a másik pedig a legdurvább technikai felszereltséggel ellátott iPhone 8-as.


A megjelenés kétségtelen, a kérdés csupán csak az, hogy mikor. A legfrissebb pletykák szerint a techóriás valamiért visszavonulót fújt, így leghamarabb csak 2018 második felében vehetjük majd kézbe a csúcsmobilt. A híreszteléseket egyébként a Deutsche Bank elemzői is megerősítettek, szóval több mint biztos, hogy idén még nem válthatunk 8-asra.

Ezt a jóslatot erősíti egyébként az is, hogy számos beszállító jelezte, alkatrészhiány és technikai problémák miatt egyszerűen nem lesz kész őszig, ráadásul az Apple eddig csak a frissített iPhone 7s és 7s plushoz rendelt alkatrészeket.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek