EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 15., szombat
Valér

Belföld

Védhetetlen ügybe keveredett a Gyurcsány-család

Gyurcsány Ferenc feleségével, Dobrev Klárával kapcsolatban több ügy is népszerű téma a közbeszédben és a hírekben. Az egyik ilyen ügy a 18 milliárd visszafizetéséről szóló.

Dobrev Klára a 18 milliárd visszafizetéséről azt mondta: ebben az esetben semmi rendkívüli nem volt. Elő kell szedni a dokumentumokat, jelentéseket és kiderülhet, hogy semmilyen új, eddig nem ismert tény nem került elő a mostani vizsgálatnál.

A Kossuth rádió 180 perc című műsorában Budai Gyula miniszteri biztos erre reagálva azt mondta: sajnos ez a tény védhetetlen, hiszen az Európai Bizottság jelentése konkrétan meghatározza azokat a szabályszegéseket, ami miatt Magyarországnak 18 milliárd forintot kell visszafizetnie – írja a Híradó.hu.


Itt meghallgathatja, mit mondott Budai Gyula a Híradónak.

Mint arról beszámoltunk, korábban a Fidesz arra szólította fel Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnököt és feleségét, Dobrev Klárát, hogy ne a kormányra mutogassanak, hanem tisztázzák a szerepüket az EMIR-rendszer kiépítésével összefüggő szabálytalan közbeszerzések ügyében, amely miatt a kabinetnek 18 milliárd forintot kell visszafizetnie az Európai Bizottságnak.

Kapcsolódó Cikkek