EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 15., szombat
Valér

Egyéb Érd

Vereség telt ház előtt

Annyian még nem voltak kézilabda-mérkőzésen egyszerre az Érd Arénában, mint a világ egyik legjobb női kézilabda-klubcsapata, a Győri Audi ETO múlt heti vendégjátékán.

A csarnok dugig volt, ráadásul ennek a közönségnek – természetesen a többség helyi szurkoló volt – nem kis élményben lehetett része, már a meccs elején. Mert bár igaz, hogy az első gólt a vendég győriek dobták, utána azonban felváltva voltak eredményesek a csapatok. Lendületes játék, 4-2-es érdi vezetés után fordított a Győr, de aztán a helyiek ismét feltámadtak, és csakhamar 6-5-öt lehetett olvasni az eredményjelzőn, az ÉRD javára.


Kisfaludy Anett kiváló védőmunkája mellett két gólt szerzett

A gólgazdag első tíz perc után a vendégek öt perc alatt csak egyszer tudták bevenni a válogatott Janurik Kinga kapuját, míg az ÉRD négyszer mattolta a győri védelmet, 13:10-re alakítva az eredményt.

Mariama Signaté elsősorban a védekezésből vette ki a részét, de erejéből telt átlövésekre is

Közelharc a győri kapu előterében

Sajnos az első játékrész vége nem sikerült jól a helyieknek, egy góljukkal szemben a vendégek hatot értek el, így 14-16-tal zárult az első félidő.


A második félidő nagy küzdelmet hozott, az érdiek mindent megpróbáltak, de a magyar és külföldi válogatott játékosok sorát felvonultató Győr tudása egyre jobban kidomborodott.

A „hetesölő” Szvetlana Gridnyeva a második félidőben két büntetőt hárított

Hiába védett ki két büntetőt is Szvetlana Gridnyeva, a helyiek „hetesölőnek” becézett kapusa, dobta be mindkét hetesét a fiatal, saját nevelésű Szabó Laura, szerzett öt gólt a válogatott Klivinyi Kinga, a végeredmény 23-34 lett.

A mindössze 19 éves Szabó Laura két hetest dobott, mindkettőt értékesítette
Fotók: erdhandball.hu

A válogatott Klivinyi Kinga 5 góllal járult hozzá a meccshez

Azóta újabb mérkőzést játszottak az érdiek, amely magabiztos győzelemmel zárult: 17 gólos, 30-47 arányú győzelmet arattak a soroksári sportcsarnokban a Kispest NKK ellen. Legközelebb május 20-án lépnek pályára, a Dunaújvárosi Kohász KA ellen.

Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.