EUR: 309,50 Ft
CHF: 267,35 Ft
2017. szeptember 23., szombat
Tekla, Líviusz

Extra

Viki: Nagypapám emléke miatt szeretnék királynő lenni

Sérülése miatt fel kellett hagynia a versenytánccal és a műtétet sem vállalta a Magyarország szépe verseny döntőse, Viczián Viktória. A szépséges fiatal lány térdében súlyos porcleválás van, ezért nem bírja a terhelést. Reméli, hogy az ő fejére kerül a korona, mert ezzel szeretne nagypapájának emléket állítani. 

Formás idomok, magabiztos mosoly – bemutatták azt a húsz fiatal lányt, akik bejutottak a Miss World Hungary döntőjébe. A Duna Televízió show-műsorában június 18-án derül majd ki, hogy idén kinek a fejére kerül a korona. A szépséges Viczián Viktória két év után került be újra a legszebbek közé.

– Pozitív hatással volt rám az eltelt idő, mivel rengeteget fejlődött a személyiségem. Sokat tapasztaltam a magánéletemben, illetve bekerültem az egyetemre, ami szintén új élményeket hozott. Sajnos egy éve hunyt el a nagypapám, aki nagyon közel állt hozzám. Idén az ő emléke előtt szeretnék tisztelegni azzal, hogy a legjobb formámat hozom és büszke lehessen rám – osztotta meg a megható emléket a királynőjelölt. Viki egyetemista, de korábban tehetséges versenytáncos volt. Egy sérülés következtében azonban fel kellett hagynia közel két évtizedes szenvedélyével.

– Súlyos porcleválás van a térdemben, ezért már nem bírom úgy a terhelést, mint korábban. Az orvosok műtétet ajánlottak, de tapasztalataim szerint sokkal rosszabb lehet a helyzet, ha bármi komplikáció adódik a beavatkozás közben. Így inkább a gyógytorna és a porcerősítő szerek segítenek abban, hogy jobban bírjam a terhelést. A diagnózis azonban megtanított arra, hogy ha egy ajtó becsukódik, egy másik kinyílik, hiszen ezután került be az életembe a szépségipar – mondta el Viktória.

Fotó: Mészáros Diána

Fotó: Mészáros Diána

Kapcsolódó Cikkek

 • Megtámadták a Pet Shop Boys tagjait

  Megtámadták a Pet Shop Boys tagjait

  Megtámadták a Pet Shop Boys egyik zenészét és stábja egyik tagját Rio de Janeiróban, a Copacabanán – tudósított a helyi médiára hivatkozva a The Guardian.

 • Vízben szült Szinetár Dóra

  Vízben szült Szinetár Dóra

  Vasárnap este született meg Szinetár Dóra harmadik gyermeke, Makranczi Benjámin. A Hot! magazinnak adott interjújában a színésznő elmesélte, hogy három gyerekének világrajövetele közül Benjaminét viselte a legjobban.

 • Több százmilliót bukott Schobert Norbi

  Több százmilliót bukott Schobert Norbi

  Sok százmillót bukott el az utóbbi években Schobert Norbi. Volt idő, amikor a fitneszedzőnek és feleségének, Rubint Rékának a napi megélhetés is gondot okozott, nem beszélve a 2015-ben kirobbant Buda-Cash- és Quaestor-botrányokról, amelyek után Norbi maga vállalta a részvényesek kártalanítását.