EUR: 323,58 Ft
CHF: 287,70 Ft
2018. december 12., szerda
Gabriella

Extra

Viki: Nagypapám emléke miatt szeretnék királynő lenni

Sérülése miatt fel kellett hagynia a versenytánccal és a műtétet sem vállalta a Magyarország szépe verseny döntőse, Viczián Viktória. A szépséges fiatal lány térdében súlyos porcleválás van, ezért nem bírja a terhelést. Reméli, hogy az ő fejére kerül a korona, mert ezzel szeretne nagypapájának emléket állítani. 

Formás idomok, magabiztos mosoly – bemutatták azt a húsz fiatal lányt, akik bejutottak a Miss World Hungary döntőjébe. A Duna Televízió show-műsorában június 18-án derül majd ki, hogy idén kinek a fejére kerül a korona. A szépséges Viczián Viktória két év után került be újra a legszebbek közé.


– Pozitív hatással volt rám az eltelt idő, mivel rengeteget fejlődött a személyiségem. Sokat tapasztaltam a magánéletemben, illetve bekerültem az egyetemre, ami szintén új élményeket hozott. Sajnos egy éve hunyt el a nagypapám, aki nagyon közel állt hozzám. Idén az ő emléke előtt szeretnék tisztelegni azzal, hogy a legjobb formámat hozom és büszke lehessen rám – osztotta meg a megható emléket a királynőjelölt. Viki egyetemista, de korábban tehetséges versenytáncos volt. Egy sérülés következtében azonban fel kellett hagynia közel két évtizedes szenvedélyével.

– Súlyos porcleválás van a térdemben, ezért már nem bírom úgy a terhelést, mint korábban. Az orvosok műtétet ajánlottak, de tapasztalataim szerint sokkal rosszabb lehet a helyzet, ha bármi komplikáció adódik a beavatkozás közben. Így inkább a gyógytorna és a porcerősítő szerek segítenek abban, hogy jobban bírjam a terhelést. A diagnózis azonban megtanított arra, hogy ha egy ajtó becsukódik, egy másik kinyílik, hiszen ezután került be az életembe a szépségipar – mondta el Viktória.


Fotó: Mészáros Diána

Fotó: Mészáros Diána

Kapcsolódó Cikkek