EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 15., szombat
Valér

Belföld

Világhírű a magyar Flippermúzeum – Videó!

Az újlipótvárosi Flippermúzeum már meghódította egész Európát, a látogatók rajonganak a kontinens legnagyobb folyamatosan működő flipperkiállításáért, még a BBC is csinált róla egy riportot.

A több mint 130 kipróbálható flipperrel bíró hely híre már a tengeren túlra is eljutott, a neves egyesült államokbeli Penn State Egyetem hallgatói forgattak dokumentumfilmet róla. Pálfi Balázs, a múzeum tulajdonosa a Lokálnak elmondta, nagyon örül az újabb elismerésnek, márciustól pedig már tíz népszerű video- és páros játék is található a kiállított gyűjteményben.

Kapcsolódó Cikkek

  • Így provokál az áldozatnak hazudott romboló tüntető

    Így provokál az áldozatnak hazudott romboló tüntető

    A 888.hu tette közzé azt a felvételt, amelyen jól látszik, hogy a 444 által drámaian előadott, de eléggé gyenge lábakon álló rablómeséje, amely szerint az ártatlan forradalmár Mohácsi Márkot a rendőrök megbilincselték, bezárták, fojtogatták és ütlegelték, stb.

  • Szombaton is marad a borús idő, országszerte havazással

    Szombaton is marad a borús idő, országszerte havazással

    Szombaton borult időre számíthatunk országszerte havazással, a keleti határnál néhol havas eső is lehet. Éjszaka nyugat felől felszakadozik a felhőzet, de a Dunától keletre borult marad az ég, egyre inkább keleten valószínű további havazás.