EUR: 323,94 Ft
CHF: 287,77 Ft
2018. december 14., péntek
Szilárda

Egyéb Debrecen

Világsikerre törnek

Szőllősi Panna, Farkas Balázs, Mazács Fanni, Hegyi Dóra és Bali Dániel aerobikozók a Flex-HD Sportegyesület debreceni edzőtermében gyakorolnak rendszeresen.

A sportolók a nem olimpiai sportágak nyári világjátékára készülnek, amelyet július 20. és 30. között rendeznek meg a lengyelországi Wroclawban.

Szőllősi Panna (fent), valamint Farkas Balázs, Mazács Fanni, Hegyi Dóra és Bali Dániel (b-j) aerobikozók edzenek a Flex – HD Sportegyesület debreceni edzőtermében  /Fotó: MTI – Czeglédi Zsolt

Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.