EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 15., szombat
Valér

Külföld

Visszatért a tizenötször deportált migráns, majd részegen hajtott egy család autójába

Már tizenötször deportálták azt a mexikói illegális migránst az USA-ból, akit most ittasan vezetve majdnem megölt egy 6 éves gyereket.

 Az elmúlt 15 évben 15 alkalommal utasították ki  az Egyesült Államokból a 38 éves Constantino Banda-Acosta illegális bevándorlót.

A férfit utoljára 2017 januárjában toloncolták ki, ez azonban nem akadályozta meg, hogy újra visszatérjen az országba, ahol most hajszál híján nem ölt meg egy kisgyereket.

Az eset San Ysidróban történt, a részeg férfi nem állt meg egy stoptáblánál és belehajtott az éppen Disneyland hazatérő család autójába, majd elhajtottak a helyszínről a mellette ülő, szintén illegális migráns utastársával – írja a Híradó.hu.


A balesetben megsérült a 6 éves Lennox Lake, akit az összetört autóból úgy szedtek ki, hogy nem lélegzett, eszméletlen volt és a fején több sebből vérzett. A fejsérülései olyan komolyak voltak, hogy azóta két operációt is el kellett végezni rajta.

A kisfiú apja, Ben Lake elmondta: jelenleg olyan nagy duzzanatok vannak a fején, ami miatt nem tudja kinyitni egyik szemét sem, emiatt pedig nagyon fél, mert nem érti miért nem lát.

Az elkövetőnek korábban már háromszor felfüggesztették a jogosítványát, valamint a felesége is megvádolta családon belüli erőszakkal. 2006-ban pedig letartóztatták úgynevezett „DUI charge-dzsal”, ami magyarul annyit jelent, hogy alkohol vagy drogok befolyása alatt vezetett valamilyen járművet.

Kapcsolódó Cikkek