2018. december 12., szerda
Gabriella

Sport

Vizes vb 2017: a hivatalos oldalon vásároljanak jegyet a szurkolók!

A nyári vizes világbajnokság szervezőbizottsága felhívja a szurkolók figyelmét arra, hogy akik jegyet szeretnének vásárolni a sporteseményre, a vb hivatalos oldalán keresztül tegyék meg.

A Bp2017 Nonprofit Kft. szerdai közleménye szerint a hivatalos jegyértékesítő oldal nem számol fel semmilyen extra kezelési díjat, vagy egyéb költséget, viszont minden más viszonteladói hálózatnál történő internetes vásárlás esetén ezen irányelv nem érvényesül.


A jegyértékesítés decemberben indult, azóta 90 ezer belépő kelt el. Ez a szám a következő jegykontingens megnyitásával jelentősen nőni fog, amikor minden belépő elérhetővé válik.

A jegyek kibocsátásának ütemezését a FINA-val együttműködve alakítja ki a Bp2017 Nkft., figyelembe véve a korábbi nagy világversenyek tapasztalatait is.

A világbajnokság hivatalos oldalát ITT találja.

További cikkek:

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Katinka újra ragyog

    Katinka újra ragyog

    Újra a megszokott győzelmi fokozatba kapcsolt Hosszú Katinka. A kínai Hangcsouban zajló rövid pályás úszó vb-n 400 vegyesen lett aranyérmes.

  • Sahtar vagy Lyon?

    Sahtar vagy Lyon?

    Végéhez közeledik a Bajnokok Ligája csoportköre. Az utolsó játéknapon, a kijevi Olimpiai Stadionban dől el, hogy a házigazda Sahtar Donyeck vagy az Olympique Lyon jut-e be utolsóként a nyolcaddöntőbe.