2018. december 14., péntek
Szilárda

Belföld

Volt szeretője kitálalt a kokainozó Obamáról

Több mint 1000 oldalnyi titokról vallot David J. Garrow életrajzírónak Barack Obama volt amerikai elnökkel korábban folytatott viszonyáról Genevieve Cook, az egykori elnök volt szeretője. Az ausztrál származású nő a nyolcvanas évek elején volt a Columbiára járó Obama barátnője, de az elkészült életrajzi műből az is kiderül, hogy Obama még akkor is ágyrajáró volt Cooknál, amikor már későbbi feleségével, Michelle-lel is találkozgatott. Az egykori ágyas szerint Obama nem volt éppen a legfantáziadúsabb szerető, inkább “kényelmes volt”, bár ettől függetlenül a nő pikáns kis versikében méltatta első együttlétük után Barack Obama férfipotenciálját.


Az egykori barátnő arról is beszámolt, hogy viszonyuk idején Obama lelkes kokainélvező volt, együtt is fogyasztottak a szerből, de a későbbi elnök barátaival is gyakorta szippantgatott.


A Rising Star című könyv az első megjelent életrajz Barack Obama leköszönése óta és a lapjain olvasható kendőzetlen sztotriknak köszönhetően máris óriási siker a tenegerentúlon.

Kapcsolódó Cikkek