EUR: 323,58 Ft
CHF: 287,70 Ft
2018. december 12., szerda
Gabriella

Belföld

Vonáék titkolóznak a költségekről

Bár már egy hónap is eltelt azóta, hogy a sajtó munkatársai választ szerettek volna kapni arra a kérdésre, hogy mekkora összeget fizetett a Jobbik a kormányt lejárató óriásplakát-kampány, amelyet a Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó Publimont és Mahír Cityposter Kft. felületein tettek közzé, a Jobbik nem ad választ.

Vona Gábor a kérdezőket válaszadás helyett ismét Szabó Gáborhoz irányította.


– A pártigazgató áll a sajtó rendelkezésére, és elmondja mindazt, amit ez ügyben el tud és el akar mondani – idézi a Magyar Idők a pártelnök szavait. A lap azt írja Vona Gábor azt sem tudta megmondani, milyen hirdető cégek vehettek még részt és maradtak alul a versenyben. Szerinte ugyanis „vicces lenne, ha egy párt elnöke, aki kormányra készül, óriásplakát-szerződésekről szóló tárgyalásokon venne részt”. – Rálátok az ügyre, de nekem nem az a dolgom, hogy ilyen információkat észben tartsak. Ezért van a pártigazgató – szögezte le.

A Magyar Idők újra megkereste Szabó Gábor, aki reagált a megkeresésre.

„A szokásos piaci sztenderdeknek megfelelően mindkét cég kikötötte a hirdetési szerződésben, hogy a szerződés részletei üzleti titkot képeznek, így erről nem tudunk adatot szolgáltatni” – mondta a pártigazgató arra a kérdésre, mennyit fizet a Jobbik a két cégnek a plakátok kihelyezéséért.

Kapcsolódó Cikkek