EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 16., vasárnap
Etelka, Aletta

Belföld

Zápor, zivatar, napsütés: erre számíthatunk szerdán

A fátyol- és gomolyfelhők mellett szerdán is hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap, de éjszaka a Dunántúlon átmenetileg csökken a felhőzet.

Eleinte többfelé, éjszaka egyre inkább keleten várható zápor, zivatar, helyenként felhőszakadás is kialakulhat. Szerdán kezdetben több helyen, délután főként keleten számíthatunk záporra, zivatarra. Éjszaka többnyire mérsékelt marad a légmozgás, szerdán hajnaltól a szél északnyugatira fordul, több helyen megerősödik, a Dunántúlon és a főváros térségében viharossá fokozódik. Zivatarok környezetében máshol is lehetnek viharos széllökések.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 11 és 16 fok között valószínű.

A legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán 20 és 26 fok között alakul.

Kapcsolódó Cikkek

  • Így provokál az áldozatnak hazudott romboló tüntető

    Így provokál az áldozatnak hazudott romboló tüntető

    A 888.hu tette közzé azt a felvételt, amelyen jól látszik, hogy a 444 által drámaian előadott, de eléggé gyenge lábakon álló rablómeséje, amely szerint az ártatlan forradalmár Mohácsi Márkot a rendőrök megbilincselték, bezárták, fojtogatták és ütlegelték, stb.

  • Szombaton is marad a borús idő, országszerte havazással

    Szombaton is marad a borús idő, országszerte havazással

    Szombaton borult időre számíthatunk országszerte havazással, a keleti határnál néhol havas eső is lehet. Éjszaka nyugat felől felszakadozik a felhőzet, de a Dunától keletre borult marad az ég, egyre inkább keleten valószínű további havazás.