EUR: 321,59 Ft
CHF: 282,55 Ft
2019. április 25., csütörtök
Márk

Program

17 méteres toronnyal várják a VOLT fesztiválozóit

A VOLT könnyűzenei fesztivál egyik leglátványosabb installációja a  HungaroControl 17,4 méter magas irányítótornya, a TowerJump, ahonnan a bátor fesztiválozók le is ugorhatnak – ha elegendő pontszámot   gyűjtöttek a társaság saját fejlesztésű applikációja, az AIRbility   segítségével.

A legügyesebb játékosok esélyt kapnak, hogy légiforgalmi irányítóvá válhassanak. A 17,4 méter magas, TowerJump elnevezésű torony idén is a VOLT Fesztivál  egyik leglátványosabb installációja.


A HungaroControl tornyából azok   ugorhatnak a mélybe, akik elérik az AIRbility applikáció letöltésével a napi limit   pontszámot. A check-in point-ot elhagyva a futópályán lehet felsétálni a TowerJump-ba, ahol egészen a kilátóig fel lehet jutni. A torony oldalán lévő ugrópontról a bátor játékosok idén is átélhetik a szabad esés fantasztikus érzését.

Az installációval a SZIGET Fesztiválon is találkozhatnak majd az érdeklődők.


A tavalyi sikerekre építve fiatalos, innovatív toborzó kampánnyal hívja fel magára a figyelmet a HungaroControl, hogy megszólítsa a jövő légiforgalmi irányítóit.

Az önmagában is látványos TowerJump torony installációt egy   hangulatos lounge terasszal és beépített irányító pulttal varázsolták még   izgalmasabbá. Idén még nagyobb hangsúlyt kap a közösségi média – jelenlét:   az ugrást egy kamera rögzíti, a videót az ugró egyedi formátumú GIF-ként kapja   meg, melyet egy gombnyomással meg tud osztani a legnépszerűbb közösségi   hálókon.

Idén sem ér majd zárul le a kampány a fesztiválszezon végeztével. A HungaroControl HR szakértői augusztus végén kezdik majd meg az AIRbility játékon elért eredmények és az adatbázis kiértékelését, a játékosok   utókövetését. A legjobbak hamarosan meglátogathatják a budapesti irányító   központot. A játék készítésekor az volt a cél, hogy olyan terméket készítsenek, amely segítségével a jövő légiforgalmi irányítóit is megtalálhatják.

Kapcsolódó Cikkek

 • Carmen Maura-retrospektív az Urániában

  Carmen Maura-retrospektív az Urániában

  A spanyol film nagyasszonya előtt tisztelgünk április 24. és május 22. között az Urania Nemzeti Filmszinhaz Dísztermében. Carmen Maura a spanyol film nagyasszonya. Több Goya-díjjal rendelkezik, mint bármely más spanyol színésznő, 2018.

 • Itt a Nagy Táncválasztó!

  Itt a Nagy Táncválasztó!

  Április 28-án, vasárnap a Magyar Táncművészeti Egyetem és a Táncpedagógusok Országos Szövetsége kezdeményezésére az ország hat városában első alkalommal rendezik meg a Nagy Táncválasztót, amelynek keretében egész napos ingyenes programra várják az érdeklődőket a Tánc Világnapja alkalmából.

 • 5 éves a Flippermúzeum!

  5 éves a Flippermúzeum!

  A mai napon ünnepli megnyitásának ötödik évfordulóját a Budapesti Flippermúzeum: ez alkalomból a héten a látogatók nem csak a szokásos belépődíj ellenében léphetnek majd kiállítótérbe.