EUR: 352,66 Ft
CHF: 331,49 Ft
2020. július 13., hétfő
Jenő

Extra

47 ezerért szvingerezhet Cicciolinával

Meglepő hirdetést találtunk Cicciolina Facebook-oldalán a napokban: a volt pornósztár ugyanis egy szvingerbuli reklámarcaként tündököl egy hirdetésben. Megkerestük Ilonát, aki elárulta, hogy valójában mit is fog csinálni a csoportos és párcserés szexet kedvelő férfiak és nők között. 

Igazán pikáns hirdetésre lett figyelmes a Lokál, ugyanis az Assosex szvingerklub július 9-i párcserés szexbulijára hazánk leghíresebb pornósztárját, Cicciolinát is meghívták. A hirdetés szerint a full extrás körülmények között szórakozni vágyó szinglik 150 euróért, azaz körülbelül 47 ezer forintért csatlakozhatnak a csoportos szexhez, remélve, hogy esetleg az erotikus filmek királynője, Staller Ilona is kapható lesz egy kis mókára. A reklám azonban becsapós, ugyanis a férfi rajongók legnagyobb bánatára Husika kimarad az akciókból, csupán vendégként lesz jelen, amit ő maga erősített meg telefonon lapunknak. 


– Egy órára megyek csak, csupán autogramot fogok osztogatni, illetve beszélgetek a jelenlévőkkel, a szexben én nem leszek benne, azt majd az erre fenntartott helyiségekben csinálják egymással a vendégek. Amúgy ez az első ilyen típusú felkérés a karrieremben. Először nem nagyon akartam elvállalni, de nincs sok munka a nyáron, úgyhogy ez az egy óra belefér. Ez olyan, mint egy munka, mintha diszkóba mennék, de itt most nem fogok énekelni és táncolni. A szex ebben a formában egyébként nem érdekel, amikor pornósztár voltam, akkoriban sem mentem csoportos és párcserés szexbulikba. Nem vagyok prűd, de ez a része nekem kimaradt az erotikának – mesélte, majd azt is elárulta az Olaszországban is páratlan népszerűségnek örvendő Ilona, hogy szeretett fia, Ludwig művészeti tanulmányai mellett hamarosan megkezdheti filmes karrierjét is. 

– Nagyon szép fiú, művészetet tanul és filmes karriere is készül. Én olyannak látom, mint Monica Bellucci volt férjét, Vincent Cassellt, ezt mások is észrevették már. Ha minden jól megy, hamarosan olyan típusú művészi alkotásokban vállalhat szerepet, mint amilyenekben ez a francia sztár. Van egy közeli barátom, aki segíti a karrierjét, ha minden jól megy, hamarosan hatalmas lehetőségeket kaphat – tette hozzá Cicciolina. 


Kapcsolódó Cikkek