EUR: 324,55 Ft
CHF: 299,06 Ft
2019. augusztus 18., vasárnap
Ilona

Belföld

A baloldaliak többsége is egyetért a Fidesz migrációs politikájával

Az MSZP-s és a baloldali választók döntő többsége is egyet ért a Fidesz migrációs politikájával – mondta Kósa Lajos, a Fidesz frakcióvezetője a Kossuth rádió Vasárnapi Újság című műsorában.

Hozzátette: ez kiderült a számokból is, és nemcsak a közleménykutatásokból, hanem a népszavazás eredményéből, a nemzeti konzultációban 1,7 millió ember visszaküldött válaszából.


Maga Hiller István (az MSZP Országos Választmányának elnöke) is azt mondta, a kerítés nem jó dolog, de mutasson már valaki egy jobb megoldást – mondta Kósa Lajos.

A Fidesz frakcióvezetője szerint szükséges mind a jogi, mind a határzár, de a szocialisták mind a kettőt el akarják bontani. Botka Lászlónak, a szocialisták miniszterelnök-jelöltjének az első útja Brüsszelbe vezetett – említette meg. Kérdés, mennyi pénzt, milyen támogatást fogadott el cserébe azért, hogy elárulja a magyar biztonságpolitikát, lebontsa a kerítést – tette hozzá.

Kifejtette: Brüsszelnek és Soros Györgynek nem tétel a magyar választó. Soros György már számtalanszor bebizonyította, hogy milliókat képes nyomorba dönteni, csak azért, hogy néhány milliárddal több legyen a vagyona. De az már meghökkentő, hogy Brüsszelt nem érdekli a magyar emberek véleménye, holott az a dolga, hogy az európai emberek akaratát figyelembe vegye. Az Európai Unióban százmilliós nagyságrendben vannak azok, akik ellenzik Brüsszel migrációs politikáját, mert látják, hogy katasztrófába visz – fogalmazott.

Kósa Lajos hangsúlyozta: a magyar kormány megvédi az országot, az Európai Uniót a brüsszeli bevándorláspolitikával szemben.

Kapcsolódó Cikkek