2019. június 18., kedd
Arnold, Levente

Extra

A Beatrice egykori gitárosának mindkét fia szerepel a zenekarról szóló musicalben

Az ős Beatrice gitárosának fiával, Lugosi Fábiánnal beszélgettünk az Újszínházban megrendezett táncos válogatón. Az őszre tervezett Ricse Ricse Beatrice című musicalbe  fiatal táncosát a siekres válogatás után kérdeztük a zenekarhoz és a színházhoz fűződő viszonyáról.

Lugosi Fábián (képünkön jobbra) bekerült az előadás tánckarába

A 6 éves kora óta táncoló Fábián, főként a break dance, hip-hop és az akrobatika világában érzi otthon magát. A színházba viszont szeretné behozni az utca világát, ahol állítása szerint sokkal jobban elengedheti magát az ember. Arra a kérdésre, hogy a színházi közeg mennyire áll közel hozzá csak ennyit válaszolt: – Semennyire! Őszintén?Az anyukám kedvéért jöttem el. Mondta, hogy próbáljam meg, még is csak egy színházi lehetőség. Ma döntöttem el egy órával a casting előtt, hogy akkor jó, eljövök – mondta Lugosi Fábián, aki sikeresen be is került a musicalbe.


A színpadon zenész, amatőr színész bátyjával fog szerepelni, aki édesapjukat, Lugosi Lászlót alakítja majd. A közös munka nem lesz újdonság a testvérpár számára, hiszen táncoltak már együtt. – Majd kérek tőle egy két tanácsot a színészet terén, ha úgy alakul, de ő is kap tőlem a tánccal kapcsolatban, ha szüksége lesz rá. Kíváncsian várom, hogy játssza majd apukánkat – nevetett a 24 éves táncos.

Kapcsolódó Cikkek