EUR: 325,62 Ft
CHF: 294,14 Ft
2019. július 16., kedd
Valter

Belföld

A Fidesz üdvözli a Kúria jogerős ítéletét Sukoró-ügyben

A Fidesz üdvözli a Kúriának a sukorói telekcsere ügyében hozott csütörtöki ítéletét – közölte a nagyobbik kormánypárt az MTI-vel.

A Kúria három, illetve két és fél év letöltendő börtönbüntetésre ítélte hűtlen kezelés kísérlete miatt a 2008-as sukorói telekcsere ügyében Tátrai Miklóst és Császy Zsoltot, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. egykori vezetőit. A harmadfokú ítélet jogerős.


A Fidesz a Budai Gyula országgyűlési képviselő által jegyzett, a Kúria ítéletére reagáló közleményében azt írta, üdvözlik a Kúria ítéletét, “mert a bűnözőknek a börtönben a helye”.

A közlemény szerint Gyurcsány és a szocialisták “követték el minden idők legkorruptabb kormányzását, lopták a nemzeti vagyont és visszaéltek hatalmukkal”.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Lelőttek a győri rendőrök egy férfit, mert karddal támadt rájuk

    Lelőttek a győri rendőrök egy férfit, mert karddal támadt rájuk

    Hivatalos személy sérelmére elkövetett emberölés kísérlete miatt rendelt el nyomozást a Győri Regionális Nyomozó Ügyészség annak a férfinak az ügyében, aki egy bozótvágó késsel rátámadt a jogszerűen intézkedő rendőrökre vasárnap – közölte a Központi nyomozó Főügyészség vezetője az MTI-vel kedden.

  • A népesség több mint harmada diplomás

    A népesség több mint harmada diplomás

    A diplomások aránya 34 százalékra nőtt Magyarországon, ezzel teljesítettük az Európa 2020 stratégiai program keretében tett vállalásunkat. Ugyanakkor a felsőoktatásban tanulók száma 22 százalékkal esett vissza az évtized elejéhez képest, és erre csak részben magyarázat a demográfiai helyzet és a külföldön tanulók egyre nagyobb száma – írja keddi számában a Világgazdaság.