EUR: 334,94 Ft
CHF: 307,92 Ft
2019. szeptember 23., hétfő
Tekla, Líviusz

Egyéb Veszprém

A gyerekeké volt a hétvége

Szombaton a Petőfi Színházban, vasárnap pedig a Veszprémvölgyben rendeztek gyereknapi programokat. A teátrumban játékbörzét szerveztek, ahol a gyerekek megunt játékaikat cserélhették el egymással.

A Séd-parti Kolostorok és kertek rendezvénytéren horgászversennyel, fitneszbemutatóval várták a családokat, a szabadtéri színpadon pedig fellépett a BorKöMoSzat együttes, Hatás Andrea és Dominek Anna, a Winners Versenytánc Egyesület és Vastag Csaba.

Vastag Csaba volt a veszprémvölgyi gyereknap sztárvendége (fotó:Domján Attila)

Kapcsolódó Cikkek

 • Jól halad a sétány építése

  Jól halad a sétány építése

  Heteken belül elkészül az Újhegyi sétány harmadik szakaszának felújítása. A 2016-ban átadott első, majd a 2019 tavaszán elkészült második ütemet követően az önkormányzat immár teljes hosszában újjávarázsolja a kerület legnagyobb lakótelepének főutcáját.

 • Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Öt év alatt 50 kilométernyi utat újítana fel a vásárhelyi polgármesterjelölt, aki rendbe tenné a város járdáit, növelné a tram-train szerelvények számát, kártalanítaná a nyomvonal mellett lévő üzleteket, és elektromos buszokkal oldaná meg a helyi tömegközlekedést.

 • Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

  Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

  Szücsné Posztovics Ilona, a DK és a többi ellenzéki párt polgármesterjelöltje vértesszőlősi önkormányzati képviselőként arra szavazott, hogy Vértesszőlős a Tatai járáshoz tartozzon, ne Tatabányához – ismertette sajtótájékoztató keretében Salló Győző.