EUR: 335,09 Ft
CHF: 308,08 Ft
2019. szeptember 23., hétfő
Tekla, Líviusz

Egyéb Szekszárd

A gyermekek felhőtlen öröme

Gyermeknap volt a hétvégén, sok településen készültek arra, hogy a gyerekeknek – és a szüleiknek – örömet szerezzenek mindenféle szórakoztató programokkal.

Szekszárdon is minden a gyerekekről szólt a hétvégén a Babits Mihály Kulturális Központ előtt és a környéken, ahol a Háry János Mesefesztivál színes programjai zajlottak. Többek között Négyszögletű Kerek Erdő, babajátszósátor, Kézműves Udvar, KRESZ-park elektromos kisautókkal, vidámpark légvárral és aszfaltrajzolási lehetőség is várta a két nap főszereplőit, azaz a gyermekeket.


A város képviseletében Ács Rezső polgármester és dr. Haag Éva alpolgármester köszöntötte a jelenlévőket, természetesen egy-egy mesével. A Meseszínpadon délelőtt tíz órától kora estig egymás után léptek fel a különböző együttesek, zenekarok, csapatok, a megyeszékhely óvodáinak, iskoláinak csoportjai és tagjai.

Nagy sikert arattak a gyerekek körében az utcán kószáló óriások
Fotó: Fazekas Zoltán

Kapcsolódó Cikkek

 • Jól halad a sétány építése

  Jól halad a sétány építése

  Heteken belül elkészül az Újhegyi sétány harmadik szakaszának felújítása. A 2016-ban átadott első, majd a 2019 tavaszán elkészült második ütemet követően az önkormányzat immár teljes hosszában újjávarázsolja a kerület legnagyobb lakótelepének főutcáját.

 • Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Öt év alatt 50 kilométernyi utat újítana fel a vásárhelyi polgármesterjelölt, aki rendbe tenné a város járdáit, növelné a tram-train szerelvények számát, kártalanítaná a nyomvonal mellett lévő üzleteket, és elektromos buszokkal oldaná meg a helyi tömegközlekedést.

 • Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

  Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

  Szücsné Posztovics Ilona, a DK és a többi ellenzéki párt polgármesterjelöltje vértesszőlősi önkormányzati képviselőként arra szavazott, hogy Vértesszőlős a Tatai járáshoz tartozzon, ne Tatabányához – ismertette sajtótájékoztató keretében Salló Győző.