EUR: 323,34 Ft
CHF: 288,69 Ft
2019. június 18., kedd
Arnold, Levente

Belföld

A Mi Velencénk – a fesztivál, ami más, mint a többi!

Gigi D’Agustino fellépése a nyár igazi szenzációja lesz, akárcsak ATB produkciója! A hatalmas sikerű  dupla Aréna koncert után pedig a Rapülők is itt koncertezik először a fesztivál szezonban. A három  nap alatt ott lesz Majka & Curtis, Zoltán Erika, Náksi Attila, Bárány Attila, Sterbinszky, Budai, DJ  Dominique, sőt még Korda György és Balázs Klári is, valamint számos más fellépő, akikkel garantált  a fergeteges, minden nap hajnalig tartó önfeledt bulizás.

A Mi Velencénk fesztivál harmadik alkalommal kerül megrendezésre a velencei Vizi Vár területén  június 23-25 között. A gyönyörű környezet, a tópart és a fellépők a fesztiválszezonban igazi,  egyedülálló csemegének ígérkeznek, hiszen itt azokkal találkozhatnak a rajongók, akikkel a legtöbb  fesztiválon nem, így egészen biztos, hogy felejthetetlen élményt nyújt majd minden korosztálynak. A  legfiatalabbak átélhetik azt a bulihangulatot, amely a harmincasok és negyvenesek számára már  nosztalgia, de pont ezért kihagyhatatlan! A Mi Velencénk a kicsik számára is nyitott: a nyár első igazi  nagy fesztiválja ugyanis egy családi fesztivál, ahova a bulizni vágyók a kisgyerekeiket is nyugodtan  elhozhatják, hiszen már délután 4 órától várják programokkal őket is a szervezők.


A Rapülők itt adja majd első, szabadtéri koncertjét az óriási sikert aratott dupla Aréna koncertjük  után és itt láthatják először a februári koncert „fesztiválkiadását” a jól ismert slágerekkel és persze a  nyári koncertekre megrendezett show-val. Geszti Péterékkel ezúttal is fellépnek sztárvendégeik, Tóth  Vera és Tóth Gabi, valamint Szolnoki Péter is. A Rapülőket azért sem sem lehet kihagyni, mert ebben  az évben láthatjuk és hallhatjuk utoljára a csapatot élőben.

Gigi D’Agostino, a világhírű olasz DJ és lemezproducer az elektronikus zene rajongóinak körében az  egyik legnagyobb klasszikusnak számít, nem véletlen, hogy több évtizede töretlen a karrierje. Gigi a  Mediterrán progresszív és a Lento violento zenei stílusok megteremtője, aki a különböző produkcióit  más és más művészneveken adja ki. Producerként sokszor, és szívesen dolgozik más előadókkal,  illetve az általa felfedezett tehetségekkel. Számos ismert szerzeménye mellett leginkább L’Amour  Toujours című albumát ismerhetjük és a többi rajta szereplő klubslágert.


A stílus rajongóinak ATB-t sem kell bemutatnunk, hiszen a német DJ, producer és zeneszerző  majdnem húsz éve van az európai klubélet élvonalában, az sem véleltlen, hogy Magyarországon is  van rajongói klubja. Első szólólemeze 1998-ban került nyilvánosságra ATB néven, a legutóbbi pedig  áprilisban jelent meg Next címmel. Nehéz lenne felsorolni a slágereit, de a 9pm, a You’re not alone,  az Extasy a legismertebbek között vannak.

A Mi Velencénk részletes programját megtalálhatják a mivelencenk.hu weboldalon, valamint a  facebook-on is.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Hatalmas lehetőség előtt áll a magyar akvakultúra ágazat

  Hatalmas lehetőség előtt áll a magyar akvakultúra ágazat

  Hatalmas lehetőséget jelentenek a magyar akvakultúra ágazat számára az uniós halászati támogatások 2020 utáni elosztására vonatkozó szabályok, amelyeket a Mezőgazdasági és Halászati Tanács elfogadott – közölte Nagy István agrárminiszter Luxembourgban az MTI-hez kedden eljuttatott közleménye szerint.

 • Emberölés áldozata lett egy tiszafüredi nő

  Emberölés áldozata lett egy tiszafüredi nő

  Emberölés áldozata lett az a tiszafüredi nő, akit férjével együtt holtan találtak június 16-án otthonukban – tájékoztatta a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense kedden az MTI-t.

 • Elkezdődtek az idei Erzsébet-táborok

  Elkezdődtek az idei Erzsébet-táborok

  Elkezdődtek az Erzsébet-táborok, idén nyáron mintegy harmincezer gyermek nyaralhat Zánkán – közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) kedden az MTI-vel.