EUR: 325,44 Ft
CHF: 295,49 Ft
2019. július 23., kedd
Lenke

Egyéb XXI.kerület

A Mimózától a Zöld Békáig választhatunk tábort

Mindjárt kitör a vakáció, kezdődik a szünidő, amikor két és fél hónapon át gondoskodnunk kell iskolás gyerekeink tartalmas időtöltéséről. Ehhez nyújtott segítséget a Radnóti Művelődési Ház által szervezett Vár a nyár! program. Aki ezen nem tudott részt venni, azok számára összegyűjtöttük, hogy helyben milyen kínálatból választhatunk.

A Vár a nyár! táborbemutató programon a Csepeli Modellező Szabadidős Sportkör, a Csepel Ifjúsági Íjász Egyesület, a Kalandgyár, a Logi Scool, a Veled Kerek, a Budapest Csepel Központi Református Egyházközség, a Kardos Lovarda, a Gubacsi Szabadidős Vízi Turisztikai Központ, a Vízenjárók Egyesület, a Catan-tábor, a Zöld Béka Úszó Club, a Jobbteke Művészpalánta Egyesület, a Bókay-KSI Vízilabda Egyesület, a Csepeli Öttusa és Vízisport Egyesület, a Csepeli Kajak-Kenu Egyesület, a Trita Csokoládémanufaktúra, a Mimóza Textil, a Csepel Mozi és a Ponton Klub Egyesület vett részt.


Molnár Szabinától, a Radnóti Művelődési Ház munkatársától megtudtuk, a Vár a nyár! nagy sikert aratott.

– Hasznos és fontos volt, hogy a kiállítók, az egyes táborszervezők személyesen adtak információkat az érdeklődőknek, emellett kézműves-foglalkozásokkal, játékokkal várták a gyerekeket, akik ezzel be is pillanthattak az adott tábor működésébe.


Aki nem tudott ott lenni a Vár a nyár! programon, az sem maradt le, hiszen az egyes táborokba a saját honlapokon keresztül továbbra is lehet jelentkezni.

Kapcsolódó Cikkek